banner388

Samsun’da yirmi yıllık cep telefonu aşkı

Samsun Çiftlik Mahallesi’nde bulunan bir telefoncudaki cep telefonu koleksiyonu bir bakanı bir daha baktırıyor.

Samsun’da yirmi yıllık cep telefonu aşkı

Samsun Çiftlik Mahallesi’nde bulunan bir telefoncudaki cep telefonu koleksiyonu bir bakanı bir daha baktırıyor.

13 Haziran 2017 Salı 18:36

Samsun haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde Adnan Alparslan kendine ait telefoncu dükkanında nadide bir koleksiyonu sergiliyor.

Samsunhaber.com sokak mikrofonunun röportajı esnasında denk geldiği Adnan Alparslan yaklaşık yirmi yıllık emekle topladığı cep telefonu koleksiyonunu ‘Telefonun tarihçesi satılamaz’ sloganıyla dükkanının vitrininde sergiliyor. Dükkan ara sokakta bulunmasına rağmen vitrinindeki dört yüz adetin üzerinde dünden bugüne cep telefonu modelleriyle oldukça ilgi görüyor. 

Adnan Alparslan’ın sahip olduğu koleksiyonun içerisinde dünyada üretilen ilk cep telefonu modelinden Türkiye’ye gelen ilk cep telefonu modeline, Q klavyeli ilk modelden dokunmatik ilk cep telefonu modeline kadar bir çok model bulunuyor. 

Haber: Furkan KOÇ, Gaye OĞUZ
 

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 01.08.2017 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.