banner388

Okul servislerine yeni yasak

Son olarak İzmir’de yaşanılan olay sonrası okul servislerinin güvenlik durumu bir kez daha gündeme taşındı. Araçlarla alakalı yeni bir uygulama söz konusu.

Okul servislerine yeni yasak

Son olarak İzmir’de yaşanılan olay sonrası okul servislerinin güvenlik durumu bir kez daha gündeme taşındı. Araçlarla alakalı yeni bir uygulama söz konusu.

21 Ağustos 2017 Pazartesi 12:54
Okul servislerine yeni yasak

Her okul sezonun açılmasıyla beraber özellikle ücretleri konusunda gündeme gelen okul servisleri son zamanlarda yaşanılan güvenlik eksikleriyle gündeme gelmeye başlamıştı. İzmir’deki araç içerisinde çocuğun unutulma olayı gündemi sarstı, dikkatleri güvenlik algısına yöneltti.

Eylül ayında çalıştayda konuşulacak

Eylül ayında Ankara’da ‘’Karayolu Yolcu Taşımacılığı Çalıştayı’’ düzenlenecek söz konusu konu masada konuşulacak. Çalıştayda alınan karar doğrultusunda mevzuatta değişiklik yapılacak. 

Araç camları şeffaf olacak

Yapılacak olan düzenlemeyle okul servis araçlarında camların şeffaf olması zorunlu hale getirilmiş olurken yolcu taşımacılığında bulunan herkesin de ilk yardım eğitimi alması sağlanacak.

Kaynak: Haber7

Son Güncelleme: 21.08.2017 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atif 2017-08-21 19:44:38

Siz onlarla ugrasa durun bi bakin bakalim kac aracta guzergah izni var kac aracin muaynesi yapili kac soforun psikoteknik belgesi var srcsi var bi bakin kac serviste calisan kamera var hep bos is cam seffaf olsa ne olmasa ne hikaye bu isler hikayeee kac hostesin yasi tutuyor kac hostes sigortali calisiyor neymis cammis hep bos is

Avatar
Halil 2017-08-21 19:47:37

Psikoteknik belgemi 2010 da aldim 2010 dan beri bir tane polis bakmadi sormadi peki trafik polisi benden ne istedi ehliyet ruhsat sigorta policesi hahaha iste burda yanlis basliyor cam sefaf olsa ne babam adamin psikoteknigi yok delimi akilli mi bakiyormusunuz