banner388

Öğrencilerine eziyet eden müdür kovuldu

Çankırı'da okul bahçesinde kürsüye çıkardığı öğrencileri arkadaşlarının gözü önünde döverek rencide eden okul müdürü görevden alındı. 

Öğrencilerine eziyet eden müdür kovuldu

Çankırı'da okul bahçesinde kürsüye çıkardığı öğrencileri arkadaşlarının gözü önünde döverek rencide eden okul müdürü görevden alındı. 

27 Mayıs 2019 Pazartesi 13:00

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde bulunan Yukarıöz İlkokulu'nda öğrencileri kürsüye çıkararak döven okul müdürü görevden alındı. 

Olay, 8 Mart günü Yapraklı ilçesindeki Yukarıöz İlkokulu'nda meydana geldi. Okul müdürü Ö.Ü, cuma günü okul çıkışı İstiklal Marşı töreninde kürsüye çağırdığı öğrencilere şiddet uyguladı. Bir velinin cep telefonu ile görüntülediği olayda Ö.Ü., iki öğrenciye art arda tokat atarken, başka bir öğrenciyi de kulaklarından tutup havaya kaldırdı. İstiklal Marşı için sıraya giren diğer öğrencilerin gözü önünde yaşanan olaya ilişkin görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Olay büyük tepki çekti.

BAKANLIK: GÖREVDEN ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığı da konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Müdürün görevden alındığını, hakkındaki adli sürecin de devam ettiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Çankırı'daki bir ilkokulumuzda öğrenci velisi tarafından görüntülenen ve televizyon haberleriyle medyaya yansıyan vahim görüntülerle ilgili olay 8 Mart 2019 cuma günü yaşanmıştır. Olayla ilgili olarak Bakanlığımız müfettişleri tarafından başlatılan inceleme/soruşturma sonucu söz konusu kişinin yöneticilik görevi üzerinden alınmış olup, hakkındaki adli süreç devam etmektedir."

Son Güncelleme: 27.05.2019 13:02
Anahtar Kelimeler:
çankırıOkul Müdürü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-05-27 16:55:06

Sadece Yöneticilik görevine son verilmesi yetmiyor.Bu tip sözde Müdürlerin derhal Milli Eğitim Camiasından uzaklastirilmali.
Akdi halde bu zat'a nasıl guvenecegiz?

Avatar
Mete Karayel 2019-05-27 14:25:35

öğretmen nasıl öğrenciye şiddet uygular aklım almıyor

Avatar
Can 2019-05-27 15:51:53

Adam olan öğretmen bundan 10 sene sonra gider öğrencisinin yanına çayını çorbasını içer adam olmayanı ise uzaktan bakıp geçer

Avatar
Hakan 2019-05-27 19:49:44

Bırakın bu işleri biz hep dayak yiyerek büyüdük

Avatar
yahşi 2019-05-27 19:53:46

sadece görevden almak yetmez sınıfa girip ders anlatacak bu zavallı ezik zihniyet işten atında ozaadövdüğü çocugunsbs zor okutyor evladını