banner388

Samsun'da 8 Iraklı terörden adliyede

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 Iraklı adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 8 Iraklı terörden adliyede

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 Iraklı adliyeye sevk edildi.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 13:12
Samsun'da 8 Iraklı terörden adliyede

Samsun'da 11 gün önce İlkadım ve Canik ilçelerinde DEAŞ operasyonu düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 8 Iraklı bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

15 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ’a yönelik 11 gün önce Canik ilçesinin Belediyeevleri Mahallesi’nde 2, İlkadım ilçesinin Fatih, Çiftlik, Unkapanı, Fevzi Çakmak, Liman, Zeytinlik ve Reşadiye Mahallelerinde ise 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Irak uyruklu 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Daha önce 1 kişi mahkemece sağlık sorunlarından dolayı adli kontrol şartıyla serbest bırakırken yaşı 18'den küçük 1 şüpheli ise savcıya ifade verdikten sonra, 7 DEAŞ şüphelisi de savcının talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

11 gündür gözaltında bulunan M.O.O.A.H., O.J.A.A., M.S.A.A.A., A.S.A.A.A, S.K.S.A.A., A.H.A.A.J., S.A.F.F. ve S.M.H.A.H. Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren DEAŞ şüphelisi 8 kişiden 5'i adli kontrol şartıyla olmak üzere hepsi serbest bırakıldı. 

Son Güncelleme: 27.05.2019 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.