banner388

Konya'da korkunç kaza: 1 ölü 18 yaralı

Konya'da dün akşam meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 18 kişi ise yaralandı.

Konya'da korkunç kaza: 1 ölü 18 yaralı

Konya'da dün akşam meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 18 kişi ise yaralandı.

25 Ocak 2018 Perşembe 09:54
Konya'da korkunç kaza: 1 ölü 18 yaralı

Konya'da dün akşam saat 20:40 sularında Konya Afyonkarahisar Karayolu Ilgın ilçesinde midibüs, tır, otomobil ve otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 18 kişi ise yaralandı.



Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar istikametinden Konya'ya doğru seyir halinde olan A.C.S. yönetimindeki 42 GN 733 plakalı tır, olumsuz hava koşulları nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Yolda seyir halinde olan 43 yaşındaki Tunahan Uyanık yönetimindeki 41 AC 008 plakalı otomobil de kaza yapanları yardım amacıyla yol kenarında durdu. Arkadan gelen ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 68 S 3021 plakalı midibüs kazayı fark edemeyerek kayarken, A.K. idaresindeki 33 CFU 91 plakalı yolcu otobüsü duramayarak midibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen midibüs, yardım amacıyla duran otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilde bulunan 5 yaşındaki Eslam Sena Uyanık araçtan fırlayarak ağır yaralandı.



Yaşanan kazada yaralanan 20 kişi Kadınhanı ve Ilgın Devlet Hastanesi ile Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yerinde yardım etmek için duran ailenin 5 yaşındaki çocuğu Eslem Sena Uyanık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 
Kazayı yara almadan atlatan otobüsteki bir yolcu yaptığı açıklamada, "Biz geldik, tır yolun ortasında duruyordu. Biz sağa doğru kaçtık. Sonra yolu izliyordum, yaralıları gördüm, biz de yardıma koştuk, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yedek otobüs gelecek, devam edeceğiz" dedi. 



Yapılan açıklamada kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.