banner388

Kan donduran vahşet!

Annesi ve kız kardeşini odaya kilitleyip babasının boğazını kesti.

Kan donduran vahşet!

Annesi ve kız kardeşini odaya kilitleyip babasının boğazını kesti.

11 Haziran 2023 Pazar 14:09
Kan donduran vahşet!

Diyarbakır'da kan donduran bir olay yaşandı. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ü.A., ailesine kabusu yaşattı. Evde babası M.A.A. ile tartışan Ü.A., annesi ve kız kardeşini bir odaya kilitleyip, tartıştığı babasının boğazını kesip, göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı.
Olay, sabah saatlerinde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi.

Sitenin 6'ncı katındaki dairede M.A.A. ile madde bağımlısı olduğu öne sürülen oğlu Ü.A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Ü.A., evdeki annesi ve kız kardeşini başka bir odaya kilitleyerek bıçakla babasına saldırdı. Ü.A., babasının boğazını kesip, göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı.Sesleri duyan komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. M.A.A., ilk müdahalesinin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.Ü.A. gözaltına alınırken, anne ve kızı da kilitli oldukları odadan çıkarıldı. M.A.A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Ü.A.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberVahşet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.