banner388

Suna Kan'ın acı haberi!

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Suna Kan yaşamını yitirdi! Acı haberi piyanist Gülsin Onay duyurdu.

Suna Kan'ın acı haberi!

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Suna Kan yaşamını yitirdi! Acı haberi piyanist Gülsin Onay duyurdu.

11 Haziran 2023 Pazar 14:52
Suna Kan'ın acı haberi!

Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan yaşamını yitirdi. Acı haberi piyanist Gülsin Onay sosyal medya hesabından duyurdu. Yeteneği küçük yaşta keşfedilen ve çevresi tarafından "Harika çocuk" olarak anılan dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan, 86 yaşındaydı. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden keman sanatçısı Suna Kan yaşamını yitirdi.

Acı haberi sosyal medyadan duyuran piyanist Gülsin Onay, paylaşımında "Suna Kan’ı kaybetmişiz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Oğlu Ömer Üstel başta olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine, müzik camiamıza baş sağlığı ve sabırlar dilerim. Büyük bir müzisyenimizi, yakın dostumu ve yeri doldurulamaz değerli kemancımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Kalbimizde hep yaşayacak eşsiz anıları ve kayıtlarıyla." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.