banner388

Kadir Mısıroğlu: Atatürk'ü seviyorum diyen ahmaktır

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın ziyaret ettiği, Atatürk aleyhine sözleri ile gündemde yer alan Kadir Mısıroğlu bu kez de YouTube hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Eğer bir Müslüman Atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır" sözlerini kullanarak büyük tepki çekti.

Kadir Mısıroğlu: Atatürk'ü seviyorum diyen ahmaktır

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın ziyaret ettiği, Atatürk aleyhine sözleri ile gündemde yer alan Kadir Mısıroğlu bu kez de YouTube hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Eğer bir Müslüman Atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır" sözlerini kullanarak büyük tepki çekti.

16 Kasım 2018 Cuma 18:30
Kadir Mısıroğlu: Atatürk'ü seviyorum diyen ahmaktır

Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaş'ın ziyaret ettiği Kadir Mısıroğlu, Atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, "Eğer bir Müslüman Atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır" ifadesini kullandı. Kendisini eleştirenlerin cahil olduğunu söyleyen Mısıroğlu, "Bana kükreyenlerden bir tanesi inanıyorum ki Nutuk'u okumamıştır" dedi.

Diyanet İşleri Bakanı Erbaş'ın 10 Kasım'ın hemen öncesinde Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik hakaretleriyle tanınan yazar Kadir Mısıroğlu'na yaptığı ziyaret tartışılmaya devam ederken, Mısıroğlu'ndan yeni bir açıklama geldi.

DİYANET İŞLERİ REİSİNİN BENİ ZİYARETİNDEN ÖTÜRÜ ASLANLAR GİBİ KÜKREYENLER…'

Mısıroğlu, YouTube üzerinden yayınlanan ses kaydında şu ifadeleri kullandı:

"Diyanet İşleri reisinin beni hasta yatağımda ziyaretinden ötürü aslanlar gibi kükreyenlerin hiçbirinde Mustafa Kemal'in yaptığı işleri değerlendirecek kabiliyet vardır ne de ona samimi bir muhabbet sahibidir. Mustafa Kemal bu memlekette yükselmenin birinci basamağıdır. Ama bu şans ellerinden gidiyor. Onlar da biliyor, bu devam etmez. Hiçbir icraatı Müslümanlığın lehine değildir. Eğer bir Müslüman 'Atatürk'ü seviyorum derse' ya ahmaktır ya sahtekârdır."

'KEMAL PAŞA'YI SEVMİYORUM, İSTERSEM BABAMI DA SEVMEM'

Kendisini eleştirenleri 'nadanlar' (bilgisiz, cahil) diye niteleyen Mısıroğlu, şöyle devam etti:

"Bana kükreyenlerden bir tanesi inanıyorum ki Nutuk'u okumamıştır. Ben bunun Osmanlıcasını ilk mektebi bitirdiğim sene okudum. Benimle konuşacak kalitede bir adamınız yok. Ancak söversiniz. Pes, Müslüman olmuyorsunuz, insan olun. Gavurun bile ahlaklısı olur ya. Demokrasiye inanıyorsan, insana saygıya inanıyorsan, ben size cevap vermekten aciz miyim sanıyorsunuz. Evet ben Kemal Paşa'yı sevmiyorum. Bu benim hakkımdır, istersem babamı da sevmem. Bundan dolayı beni kimsenin kınamaya hakkı yoktur. Beni eleştirenler bir kamyon çakıl taşı. Beni metheden, doğruyu söyleyenler de altın. Bundan sonra kim söverse sövsün bu cevap yeter. Avukatıma söyleyeceğim suç işlerlerse dava açsın. Allah düşmanlarına düşman olduğum sabit oldu."

Son Güncelleme: 16.11.2018 18:45
Anahtar Kelimeler:
AtatürkKadir Mısıroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ünlü yunus 2018-11-16 19:00:22

şahsen konuştuklarında herhangi bir mantık dışı bir cümle bulamadım

Avatar
Laz 2018-11-16 20:28:16

Seni konuşturuyolar ya bu millet daha ne desin devleti var polisi askeri var seni tutuklayıp çürütmüyolar ki zindanlarda şerefsiz

Avatar
kurt 2018-11-16 22:32:04

türkün toresinde babayı atayi sevmek vatanı sevmektir.vatan anadir.candir yurttur ahmak cahil.ama sen turk degilsin anlamazsin misirciolu.

Avatar
Mami 2018-11-16 21:48:52

Cezaevine atan yokmu su zibidiyi nerde adalet

Avatar
kurt 2018-11-16 21:53:50

tabiki sevmezsiniz o buguk onder sizin gibi yunan ingliz işgalcilri.canakkalede samsun.da izmir.de hepinizi denize bosalti.govurun dilleri.o koca osmanliyida siz cokerttiniz.sizi dinci sezai dinci görünen şeytanlar Sizi.

Avatar
Memo 2018-11-16 18:57:32

Ahmaktır kelimesi yanlış hakarettir ama sevmeyebilirsin mecbur degil herkes herkesi sevmek mecburiyetinde değil bende sevmiyorum ama hakarette etmem

Avatar
Ramazan 55 2018-11-16 19:04:51

Atatürk ü sevmek kanı bozuk yobazların haddine değil Atatürk ü sevmek onun izinden gitmek düşüncelerini görüşlerini yaşatmak uygulamaktır Atatürk e laf eden hakaret edebilen kanı bozuklar bu ülkede ekmek yemeğe hakkı yoktur vatan hainidir

Avatar
SULUOVALI 2018-11-17 09:29:56

EĞER ATATÜRK'Ü SEVMEKLE AHMAKLIK YAPIYORSAM ÖYLEYİM EĞER DİNDEN ÇIKIYORSAM ATATÜRK DİNE YÖNELİK BİR İŞ YAPMADI VE ONU SEVİYORUM DİYE BEN DE BU DİNDEN ÇIKARIM SENİN GİBİ BİR İNSANLA YAN YANA SAF DURUPTA BAŞIMI EĞİP NAMAZ BİLE KILMAM SENİNLE AHMAKMIŞ ATATÜRK OLMASA BABAN KİMDİ BİLMEYECEKTİN BİLE LAN ŞEREF YOKSUNU İNSANLAR GİDİN BU DEVLETE YALAKLIK YAPIP GÖT YALAYIN SİZ