banner388

İmamoğlu " Dağ Fare Doğurdu "

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir televizyon programında 250 sayfalık gerekçeli karar için yorumlarda bulundu.

İmamoğlu " Dağ Fare Doğurdu "

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir televizyon programında 250 sayfalık gerekçeli karar için yorumlarda bulundu.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 23:23
İmamoğlu " Dağ Fare Doğurdu "

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmamoğlu seçim çalışmaları kapsamında katıldığı bir televiyon programında YSK 'nın 250 sayfalık gerekçeli kararını eleştirdi. Karar ile ilgili bir hayli dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu canlı yayında, "Dağ fare doğurdu bir kere 250 sayfa bana göre hiçbir şey ifade etmiyor. Sadece 100 sayfaya yakını A.B, A.P gibi isimler yazılmış. Edebiyat dersinde eğer derse çalışmamışsanız sayfalarca yazı yazarsınız. Edebiyat öğretmeni de size koca bir sıfır verir. Bu gerekçeli karar dediğimiz şey tam bir gerekçesiz karar. Sıfır gerekçe" açıklamasında bulundu.

Açıklamalarının devamında ise İmamoğlu, “Dağ fare doğurdu bir kere 250 sayfa bana göre hiçbir şey ifade etmiyor. Sadece 100 sayfaya yakını A.B, A.P gibi isimler yazılmış. Edebiyat dersinde eğer derse çalışmamışsanız sayfalarca yazı yazarsınız. Edebiyat öğretmeni de size koca bir sıfır verir. Bu gerekçeli karar dediğimiz şey tam bir gerekçesiz karar. Sıfır gerekçe.
Sonuca tesir etti deniyor ya. Bize bir oran verin rakibim kaç oy aldı, ben kaç oy aldım. 17 gündür bu işe çalışıyorsunuz. Alıp bu sandıkları istatistiki olarak döküp neden altına yazmadınız?
Eğer tesir varsa işinizi kolaylaştırın. Ekrem İmamoğlu kaç oy aldı sayın Binali Yıldırım kaç oy aldı? Niye farazi konuşuyorsunuz. Sayın Yıldırım’ın aldığı oy belli İmamoğlu’nun aldığı oy belli.
Çıkacaklar şimdi televizyonlara iftar sofralarında 16 milyon insandan kocaman bir özür dileyecekler. Yetmez, tövbe istiğfar edecek. İftira ettik diye. Bu ifitradır. Ben niye feryat ediyorum. Çaldılar? Kime çaldılar. Şimdi 2 kişiyiz odada çaldı diyeceğim. Kime diyeceğim? İki kişiyiz burada.
Gerekçeli karar değil gerekçesiz kararla insanların adalete olan duygularını yok edeceksiniz. Özür dileyecekler. Tövbe ederler mi etmezler mi bilemem kendilerine kalmış.
Ey YSK’daki demokrasiyi katleden insanlar: Zihinlerinizi netleştireceksiniz. Kamu görevlisi olmayan 700 küsür sandık. Sayım döküm cetveli olmayan 184 sandık. Mükerrer de olabilir. Ben 800 küsür sandık diyorum. Sonuca tesir edecek ne kadar oy var? Ben o sandıklarda 50 bin oy fark mı atmışım? Belki de sayın Yıldırım önde çıkmış.

Biz YSK’daki hukuk düzenine Türkiye’nin geleceğini düşünenen tüm hukukçuların katkılarıyla o 7 insanın eline kullanabilecekleri, şaibe üretebilecekleri durum vermemek için çalışıyoruz. Bu karar aslında 6 Mayıs’taki facia kadar önemlidir. Bir o kadar da yok hükmündedir, önemsizdir.

Türkiye’nin önüne sıkıntı koyuldu. Biz diyoruz ki 1: Emaneti geri alacağız. 16 milyon insanın emaneti gasp edildi. 2. AK Partili hemşehrimin yarın partisinde ya da bir başka partide siyaset yapabilmesi için mücadele edeceğiz.” diyerek konuyla ilgili açıklamasını dile getirdi.
 

Anahtar Kelimeler:
YskImamoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEMO 2019-05-23 09:45:32

YAZIK ETTİLER ADAMA.SIRF NİYE SIRF NİYE CEMAAT ,VAKIF, DERNEKLER PARALARI KESİLDİ..

Avatar
Vatansever 2019-05-23 08:52:51

yeminle bu tipik tam bir M.l , bundan başkan olmayı bırak aile reisi bile olmaz.

Misafir Avatar
Kemalettin 2019-05-23 13:22:15 @Vatansever

Tiple devlet yada il yönetme oluyorsa diğerine nasıl verecen ??Tipsiz mi sence Ekrem Imamoğlu

Beğenmedim! (1)
Avatar
adem yazici 2019-05-23 17:18:56

uzulme baskan hersey daha guzel olacak..okcular gemiciler tankercilerin yagmasinin onu kesilecek..eriyorlar onumuz secimlerinden sonra bolunup gidecekler..