banner388

İmam Hatipler İle İlgili Olay Yaratan Sözlerde Bulunan Şarkıcı Gülşen Tutuklandı!

Verdiği konserde İmam Hatip liselilerine yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, gözaltına alındı.

İmam Hatipler İle İlgili Olay Yaratan Sözlerde Bulunan Şarkıcı Gülşen Tutuklandı!

Verdiği konserde İmam Hatip liselilerine yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, gözaltına alındı.

25 Ağustos 2022 Perşembe 15:51
İmam Hatipler İle İlgili Olay Yaratan Sözlerde Bulunan Şarkıcı Gülşen Tutuklandı!

Konserlerindeki kıyafetleriyle adından epey söz ettiren Gülşen'in nisan ayındaki bir sahnesinde "İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" demesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Twitter'da "Gülşen Tutuklansın" etiketiyle trend listesinde yerini alan Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı.

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılması ve kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde edilmesi talimatı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şarkıcı Gülşen söz konusu soruşturma kapsamında polis ekiplerince gözaltına alındı.

"İMAM HATİPTE OKUMUŞ, SAPIKLIĞI ORADAN GELİYOR"

Gülşen'in nisan ayında verdiği bir konserde kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerde Gülşen'in bir kişiyle ilgili olarak "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor herhalde" dediği duyuluyor. Gülşen'in bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

"GÜLŞEN TUTUKLANSIN" ETİKETİYLE TEPKİ YAĞIYOR

Gülşen'in tek bir kişi üzerinden tüm İmam Hatiplileri hedef almasının yanlış olduğunu dile getirilirken, "GülşenTutuklansın" etiketi Twitter'da birinci sıraya yerleşti. Gülşen'e tepki gösteren binlerce kullanıcı, "Bunun hesabı sorulsun", "Toplumun sinir uçlarını kaşıyor" ve "Böyle sanatçılar istemiyoruz" yorumunu yaptı.

İşte Gülşen için yapılan bazı yorumlar:

ALİ ERBAŞ: ŞİDDETLE KINIYORUM

Gülşen'in sözlerine tepki gösteren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları ifade etti; "En zor zamanlarında bile milletimizin sahip çıkıp bağrına bastığı, hayra çağırmak, iyiliği yaymak ve kötülüğü ortadan kaldırmak için kurulan ve 70 yıldır bu gayeye önder olan imam hatip okullarına ve mensuplarına hakaret edilmesi kabul edilemez. Şiddetle kınıyorum."

Kaynak: Haberler.com

Anahtar Kelimeler:
SamsunahberSamsunGülşen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2022-08-25 16:32:36

Bu ahlak yoksunu ses yok beste yok ancak orasını burasını açan sanatcı bozuntusu. Bu konuşmLarı ile iktidar partisine kızan seçmeni tekrar cumhur ittşfakına kaydırmıştır. Buna balta ana muhalefet ve yavruları ser tepki göstermeli idi ama. Ses yok. Daha önceki yıllarda iktşdara oy verenleri cahil koyun olarak niteleyenler ne kadar büyük bir hata yaptıklarını maalesef anlayamamış. Bu hakaretlere uğrayanlar iktidara afay partiye oy verirmi. Akıllı politikacı akillı sanatcı geçinenlere bir daha düşünmelerini bir oyu olan seçmen olarak tavsie ediyorum. Ağzına geleni düşüncesizce koyuvermşyeceksin. Nokta.

Avatar
hasan 2022-08-26 11:13:21

dede sen ahlaklı namuslu olduguna sen mi karar veriyorsun sen nesin ulemasın insanları ayrıştırdınız ayıp şu yazdıgın suçu varsa çeksin ama sen onun giyimine kuşamına sesine laf konuşma yetkisinde degilsin hayatını isteyen istedigi gibi yaşar hemen ahlak yoksunu yaptın ayıp be

Avatar
vatan 2022-08-26 15:54:46

dede yorumuna bak ahlak bekçişi olmuş yazık insanlara bu lekeyi sen süremessin ahhlaksızmış yok sesi bişe degilmiş orasını burasını açıyrmuş vakıflarda bir sürü tecavüz vakaları oldu yazdın mı yorum hocalarımız çıkıp lanet okudumu o sapıklara ayıp ayıp