banner388

Hasar Gören Binaların Yıkımı Başlandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çatışma sonrası hasar gören binaların yıkımına başlandı.

Hasar Gören Binaların Yıkımı Başlandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çatışma sonrası hasar gören binaların yıkımına başlandı.

17 Haziran 2016 Cuma 17:29
Hasar Gören Binaların Yıkımı Başlandı.

 
İlçede kazılan hendek ve kurulan barikatların kaldırılması için yürütülen operasyon esnasında yaşanan çatışmalarda hasar görmüş olan binaların yıkımı başlandı.İlçenin Cumhuriyet Mahallesi yıkımın ilk başlandığı adres olurken Fırtına’ya ait olan Üçgen Apartmanı, güvenlik güçleri birliğinde ilk kazma vuruldu.Fırtına, yıkım çalışmalarını izlerken; 14 dairesinin olduğunu ancak 7 katlı binasınında artık kullanılamacak hale geldiğini belirterek,”Beni perişan ettiler, 7 katlı binamı yok ettiler.İlçenin zenginlerindendim.Şimdi yiyecek ekmeğimiz dahi yok.Bunu hak etmedik.Allah kabul etmesin” dedi.
 
İLÇEDEKİ 3 BİN BİNA YIKILACAK


4-5 Bin aylık kira geliri ile çocuklarını geçindirdiğini ifade eden Fırtına,” Ben şimdi bu saatten sonra 7 katlı bir binamı yapacağım?Asla yapamam.Yaşım 53.Buraya geldiğinde insan duygulanıyor, kelimeler boğazında kalakalıyor.Böyle midir insanlık?Allah kim yaptıysa belasını versin.Her şeye rağmen barış istiyoruz”dedi.
Çevre ve şehircilik bakanlığının görevlendirdiği kurumun ağır hasar raporu verdiği binaları önce numaralandırıyor, sonrasında da iş makinaları ile yıkılıyor.
Son Güncelleme: 17.06.2016 17:37
Anahtar Kelimeler:
HakkariBinaYıkım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.