banner388

Fatma Demir cinayetinde flaş gelişme

Fatma Demir'in kızı Havva Erkol, annesinin öldürülmesi ile ilgili konuştu. Erkol, "Rüyamda gördüğüm annem bana boynunu kırdıklarını söyledi" dedi.

Fatma Demir cinayetinde flaş gelişme

Fatma Demir'in kızı Havva Erkol, annesinin öldürülmesi ile ilgili konuştu. Erkol, "Rüyamda gördüğüm annem bana boynunu kırdıklarını söyledi" dedi.

16 Haziran 2017 Cuma 13:23
Fatma Demir cinayetinde flaş gelişme

Fatma Demir cinayeti ile ilgili uzun süren sessizliği Havva Erkol bozdu. Öldürülen Fatma Demir'in kızı Havva Erkol, yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.


Havva Erkol, "Ben Hidayet, Necla ve Güladiye'nin tutuklanacağını sanmıştım. Sonuç benim beklediğim gibi olmadı. Serbest kalmalarının ardından ne Ali'yle nede Güladiye'yle konuşmadım. Sadece babamla konuştum ve Güladiye'yi sordum. Güladiye serbest kaldıktan sonra beni hiç aramadı."


ADLİYEDEN GÜLEREK ÇIKTI


"Güladiye'nin suçsuz olduğuna inanıyordum. Ancak adliyeden gülerek çıkması anneme verdiği değeri gösterdi. Onun annesi ölmüş olsa ve ben aynı şekilde davransam onun zoruna gitmez mi? Ali'nin konuştuklarını da ona hiç yakıştıramadım." 


ANNEMİN BOYNUNU KIRARAK ÖLDÜRMÜŞLER


"Rüyamda annemi gördüm. Yanımda oturuyordu ve dudakları mosmordu. Sordum, anne senin dudakların neden mor dedim. Annem bana, beni boynumu kırarak öldürdüler. Senin de boynunu kırsalar sende böyle olurdun dedi. Kim yaptı anne bunu diye sordum. "Necla ve abisi yaptı. Beni öldürenler 7 kişiydi dedi. Gördüğüm bu rüyayı hiç unutamıyorum."


ANNEMİN KATİLİ BULUNACAK


"İster 10 ister 20 sene geçsin annemin katilinin bulunmasını istiyoruz. Müge Anlı'ya da güveniyorum devletime de güveniyorum."

Samsunhaber.com

Son Güncelleme: 17.06.2017 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
??? 2017-06-16 14:02:54

Ama bunu zaten biliyorduk. Flash bi gelisme demissiniz de . InsAllah kadincagizin katilleri bulunur ve cezalarini cekerler.