banner388

Devlet hastaneleri kapanıyor mu?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan devlet hastaneleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Devlet hastaneleri kapanıyor mu?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan devlet hastaneleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

19 Aralık 2017 Salı 13:27
Devlet hastaneleri kapanıyor mu?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan devlet hastanelerinin kapatılıp kapatılmayacağı ile ilgili konuda açıklamada bulundu. Bakan Demircan, "Ekonomik ömrünü veya fiziki ömrünü tamamlamış hastaneler kapatılıyor" dedi.


CNN Türk televizyonuna açıklamalarda bulunan Bakan Demircan, "Ekonomik ömrünü veya fiziki ömrünü doldurmuş, yenilenmesi gereken hastaneleri kapatıyoruz. Hastane deprem açısından sıkıntılıysa, eskimişse, yeni yapmakta olduğumuz hastaneleri, zaten onların oluşturduğu yatak kapasitesi dikkate alınarak Türkiye'nin yaklaşık 100 bin kişinin yatak ihtiyacını da belirleyerek onları kaldırıyoruz, bir kısmını da yenileyeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

Bakan Demircan, açıklamalarının devamında ise, "Daha önceki yatak sistemimiz koğuş sistemiydi; şimdi tek yatak, en fazla iki yataklı oda sistemine geçiyoruz. Yoksa işlerliği olan, fiziki yeterliliği olan hastaneleri kapatma diye bir şey yok" dedi.

Son Güncelleme: 19.12.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-12-19 15:35:29

Devlet Hastanesi adı değişip Şehir Hastanesi oluyor. Çok mu farklı yani ?