banner388

Samsun'da hırsızlık zanlısı 2 kız yakalandı

Samsun'da evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen hırsızlık zanlısı 2 kız yakalandı.

Samsun'da hırsızlık zanlısı 2 kız yakalandı

Samsun'da evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen hırsızlık zanlısı 2 kız yakalandı.

19 Aralık 2017 Salı 13:32
Samsun'da hırsızlık zanlısı 2 kız yakalandı

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesinin Yeni Mahalle ve İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'nde 2 ayrı evden ziynet eşyası ile cep telefonu çalındı. Aynı kişiler Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi'ndeki bir evde de hırsızlığa teşebbüs etti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin güvenlik kameralarını incelemesi üzerine hırsızlık zanlısı 21 yaşındaki M.Y. ile 18 yaşındaki B.Y. yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Y. ile B.Y. Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Burcu Y. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, Meryem Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber : İHA
 

Son Güncelleme: 19.12.2017 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mevlana mah.lı 2017-12-19 21:35:54

olacak şey değil

Avatar
!!! 2017-12-20 08:48:00

Bu kızlar Atakum da ilk kez değil tam 3 yıldır Atakent, Yeni Mahalle, Ömürevleri , Çobanlıda bir çok kez hırsızlık yapmalarına rağmen serbest kaldılar, Olan Vatandaşın çalınan malına oluyor ne anladım ben şimdi benim malım geri gelmeyecek bunlar çalıp yemeye devam edecek .. Ne Ala memleket ya, demek ki sadece belirli kişiler çalabilir örneğin; aç kalan kardeşi için ekmek çalan kişiye 5 yıl hapis verenler bir de kişinin zileyedinde bulunan malı çalma, gaspetme, haksız elde etme ve haneye fiili tecavüzde bulunma türü vb. hırsızlıkları yapanları mahkeme serbest bırakıyor demekki artık bir meslek olarak görüyor ki mahkeme de serbets bırakıyor.. ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞ,,