banner388

CHP'li Belediyede Taciz Skandalı! Dehşet sonrası tuvalete kaçtı!

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelerde taciz skandalına bir yenisi daha eklendi. Özel kalem müdürünün tacizinden kaçan kadın tuvalete sığındı. İşte skandalın detayları...

CHP'li Belediyede Taciz Skandalı! Dehşet sonrası tuvalete kaçtı!

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelerde taciz skandalına bir yenisi daha eklendi. Özel kalem müdürünün tacizinden kaçan kadın tuvalete sığındı. İşte skandalın detayları...

15 Nisan 2022 Cuma 19:02
CHP'li Belediyede Taciz Skandalı! Dehşet sonrası tuvalete kaçtı!

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Muğla'nın Bodrum Belediyes'nde Bir Belediyede özel kalem müdürü olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası Serkan Aloğlu'nun yemeğe çıktığı belediye personeli M.A. isimli kadına sözlü ve fiziki tacizde bulunduğu iddia edildi.

SÖZLÜ VE FİZİKİ TACİZ

Yeni Asır'dan Ferdi Yavuz'un haberine göre; Bodrum Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan bir restoranda yaşanan çirkin olayda Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü evli ve iki çocuk babası Serkan Aloğlu, birlikte yemeğe çıktığı başkanlık biriminde de bir dönem görev yapan belediye personeli M.A. ile henüz öğrenilemeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Olayın büyümesi üzerine Aloğlu, M.A.'ya sözlü ve fiziki tacizde bulundu. Genç kadın yaşadığı kabus sonrası çareyi restoranın tuvaletine kaçmakta buldu. Restoran çalışanlarının ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri Serkan Aloğlu'nu gözaltına aldı.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Bodrum Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada belediyede görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin idari soruşturma başlatıldığı belirtilmiş, "İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verilmişti.

Kaynak: İnternethaber.com

CHP'li Bodrum Belediyesi'nde taciz skandalı! Dehşet sonrası tuvalete kaçtı

Son Güncelleme: 15.04.2022 19:08
Anahtar Kelimeler:
ChpTaciz SkandalıTaciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2022-04-15 21:12:57

Ne suçu be.... Çağdaş belediyecilikte çağdaş hareketler...gayet normal..bu zihniyete oy verenler düşünsün...bunlara oy verenler memnun....bize ne..?????

Avatar
Debrem 2022-04-16 12:36:57

Evet çetin münferit ve heryerde malesef olabilen bir durum. Ancak sözde tarikatlarda kuran kurslarında çocuk tacizcilerini koruyan kollayanlardan sen Memnun san bizce de sorun yok. İlki adli bir olay, ikincisi ise sapıklıktır

Avatar
Cemo55 2022-04-16 12:50:55

Yani diğer belediyeler de bu işler olmuyor mu?
CHP'li olunca mi olay oluyor?
Yüzlerce çalışanın içinde çürük yumurta olmaması mümkün mü? Kaldı ki Belediye yönetimi gereğini yapmış.

Avatar
hasen 2022-04-16 13:16:08

yapanı affetmeyin kim olursa olsun anasından emdiği sütü burnundan getirin, ama yok bu ülkede neler gördük neler, vakıflarda okullarda din adamlarında ne tacizler tecavüzler oldu, hala oluyo, neden kısas yok neden????