banner388

Bulduğu altın ve parayı polise verdi

Düzce'de bir temizlik görevlisi bulduğu bir çanta dolusu altın ve parayı polise teslim etti.

Bulduğu altın ve parayı polise verdi

Düzce'de bir temizlik görevlisi bulduğu bir çanta dolusu altın ve parayı polise teslim etti.

17 Nisan 2018 Salı 00:11
Bulduğu altın ve parayı polise verdi

Düzce'de temizlik yaparken bir çanta dolusu altın ve para bulan temizlik görevlisi Ergin Verep, çantayı polise teslim etti. Ergin Verep'e çalıştığı belediyeden 1 maaş ikramiye ve 1 hafta tatil sözü verildi.


İŞ ADAMLARI TEMİZLİK GÖREVLİSİNİN BORÇLARINI ÖDEDİ


Düğün borçları bulunan temizlik görevlisi Ergin Verep'in bulduğu çanta dolusu para ve altını polisi teslim etmesi üzerine iş adamı Faruk Türkseven ve Fazlı Ateş, Ergin Verep'in düğün borçlarını ödedi.

Düzce Belediyesi temizlik işçisi Ergin Verep'in çanta dolusu para ve altını polise teslim etmesini ödüllendiren Belediye Başkanı Dursun Ay, temizlik çalışanın arkadaşlarınında bulunduğu bir toplantıda Ergin Verep'e bir maaş ikramiye verdi. Ergin Verep, yine bulsam yine teslim ederim dedi.

Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce'nin yaşanılabilir güzel bir kent olduğunu vurgulayarak, "Dün arkadaşımız onurlu bir davranış sergiledi. Bizi gururlandırdı. Biz kendisine bir maaş ödül vereceğimizin sözünü verdik. Bunu arkadaşlarının önünde yapmak istedik ki örnek bir davranış olsun. Ayrıca kendisine bir hafta tatil imkanı sunuyoruz. Bir de arkadaşımız yeni evlendiği için 10 bin lira civarında düğün borçları varmış. Onu da iki iş adamımız karşılayacak. Düzce güvenli bir şehirdir, kimsenin emanetine ihanet edilmez” diye konuştu.
İş adamı Faruk Türkseven ise, bu duyarlı davranışın kendilerini gururlandırdığını kaydederek, "Arkadaşımıza duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizde Düzcemizi gururlandırdığı için kendisinin ihtiyaçlarını gidermek istedik. Düzce güvenli ve huzurlu bir memleket. Dışarıdan gelenler de burada güven içerisinde yaşayabilir" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
PolisDüzcePara Ve Altın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.