banner388
banner390
banner410
banner408

Titi: Kavgamız devam ediyor

Bursaspor'un stoperi Titi, ligde tehlikeli bir viraja girdiklerini ve başlarını dik tutmaları gerektiğini dile getirdi.

banner269

Titi: Kavgamız devam ediyor

Bursaspor'un stoperi Titi, ligde tehlikeli bir viraja girdiklerini ve başlarını dik tutmaları gerektiğini dile getirdi.

17 Nisan 2018 Salı 00:22
Titi: Kavgamız devam ediyor

Bursaspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu ligde kritik bir sürece girdiklerini belirtti. Titi, "Başımızı dik tutmak zorundayız. Önemli maçlar bizi bekliyor ve mücadelemiz, kavgamız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un Brezilyalı stoperi Titi kulüp televizyonundan açıklamalarda bulundu. Dün Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında İzmir ekibi Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu. Ligde zor günler geçirdiklerini ve küme düşme tehlikesi yaşadıklarını belirten Titi, "Topa sahip olduğumuz, yüksek ritimli oynadığımız ama gole çeviremediğimiz oyunlar görmüştük son haftalardaki performansımızda. Bugün onun devamı gibiydi aslında. İyi fırsatlar bulduk, topu tutabildik. Topu öne rahat bir şekilde taşıyabildik ama maalesef gole çevirme konusunda sıkıntılar yaşadık. Mücadelemiz devam ediyor. Başımızı dik tutmak zorundayız. Yolumuz mücadele yolu, yolumuz odaklanma yolu. Odaklanmak zorundayız. Önemli maçlar bizi bekliyor ve mücadelemiz, kavgamız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BursasporLigTiti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.