banner388

Bahçeli'den dikkat çeken çıkış

MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen olaylarla ilgili konuştu

Bahçeli'den dikkat çeken çıkış

MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen olaylarla ilgili konuştu

13 Ağustos 2021 Cuma 21:02
Bahçeli'den dikkat çeken çıkış

MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli sosyal medya üzerinden gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında ilk olarak yangın ve sel felaketlerinde yaşananlarla ilgili açıklamada bulundu ve "Ülkemiz, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar yaygın ve yoğun şekilde meydana gelen zincirleme felaketlerle uğraşmaktadır. Bir tarafımız yanarken diğer tarafımız sel ve heyelanlarla yıkılmaktadır. Olağan dışı bir tabloyla karşı karşıya olduğumuz ortadadır." ifadelerini kullandı.

ALTINDAĞ'DA YAŞANAN ELİM OLAYLAR KAYGI VE KUŞKU YARATMIŞTIR

Bahçeli Altındağ'da yaşanan ve Suriyeli bir şahıs tarafından öldürülen Emirhan Yalçın için de açıklamalarda bulunarak "Türkiye’miz doğal afetlerin neden olduğu tahribatları onarmak, kaldı ki yangınla, salgınla, sellerle mücadele etmek için tüm imkanlarıyla seferber olmuşken, önce Konya Meram’da, ardından Ankara Altındağ’da yaşanan elim olaylar haklı olarak kaygı ve kuşku yaratmıştır. Provokasyona müsait iklimi lehlerine çevirmek, bu suretle fitne ateşini körüklemek için harekete geçen karanlık mihraklar bir yanda Türk-Kürt ihtilafını kaşımanın, diğer yanda da yerli-sığınmacı gerilimini şiddet alanına taşımanın hevesine kapılmışlardır. Altındağ’da bıçaklanarak katledilen Emirhan Yalçın evladımıza Allah’tan rahmet dilerken, katillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını diliyorum. Toplumsal huzuru bozmak için farklı mecralardan tahrik ve ajitasyona kalkışanların bağlantıları da mutlaka araştırılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BahçeliAltındağMülteci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.