banner388

Avukata cinsel saldırı iddiası

Bir Twitter kullanıcısı, avukat Ü.I. tarafından cinsel saldırıya uğradığını ve yaşamına son vereceğini duyurdu.

Avukata cinsel saldırı iddiası

Bir Twitter kullanıcısı, avukat Ü.I. tarafından cinsel saldırıya uğradığını ve yaşamına son vereceğini duyurdu.

28 Ağustos 2020 Cuma 21:14
Avukata cinsel saldırı iddiası

B. isimli Twitter kullanıcısı, Twitter hesabından avukat Ü.I. tarafından tecavüze uğradığını ve  Ü.I.'nın ailesi ve arkadaşları tarafından da tehdit edildiğini duyurdu. 

"ÖLMEK İSTİYORUM"

19 yaşında olduğunu ve maruz kaldığı cinsel saldırı yüzünden yaşamına son vermek istediğini satırlara döken B. isimli kullanıcı, "Onurum gururum incindi,, kalbim kırıldı..Beni dizlerimin üstüne çöktüren bu vahşi insanlarla  daha fazla mücadelede edemiyorum.. 
Bu dünyayı terk ediyorum" şeklinde mesaj yayımladı.

Twitter'ın gündemine oturan avukat Ü.I.'nın 2019 yılında da bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu ve ceza almadığı yönünde iddialar var. 

 İstanbul Barosuna kayıtlı olan Ü.I.'nın 2019 yılında kendisi ile görüşmeye gelen bir genç kadına cinsel saldırıda bulunduğu ve delil olmasına rağmen herhangi bir ceza almadığı da yer alan iddialar arasında.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2020-08-28 23:33:59

Adalet nerede simdi bu kizin ailesi o mesaji yazan ve tecavüz edenin anasina bacisina kisasa kisas yapsa hemen tutuklarsiniz ama böyle serefi olmayana ceza bile vermediniz yaziklar olsun

Avatar
Atakumlu 2020-08-29 18:13:38

Avukatsın nasıl olcak bu iş adalet işlermi Şimdi

Avatar
Elli5 2020-08-30 21:07:14

Sizi RTÜK e şikayet ettim. Küfürlü fotoğraf hala duruyor