banner388

Aziz Yıldırım son kez aday

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, seçimlerin Ülker Stadyumu'nda olacağını açıkladı.

Aziz Yıldırım son kez aday

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, seçimlerin Ülker Stadyumu'nda olacağını açıkladı.

12 Nisan 2018 Perşembe 23:37
Aziz Yıldırım son kez aday

Aziz Yıldırım, 26-27 Mayıs tarihlerin Olağan Seçimli Genel Kurul'un Ülker Stadyumu'nda yapılacağını söyledi.


Başkan Yıldırım, Maltepe Fenerbahçeliler Derneği'nde düzenelenen bir etkinliğe katıldı. Seçim çalışmalarını devam ettiren Aziz Yıldırım, dernek üyelerine seslenerek, "Bu kongreyi statta yapacağız. Böyle karar aldık. Bu da Fenerbahçe için bir ilk olacaktır. Bundan sonraki kongreler de statta yapılacaktır. Çünkü Ülker Arnena’da yapılması çok zor. Oy kullanacak sayısı oldukça fazla" diye belirtti.

ALT YAPIYA YOĞUNLAŞACAĞIZ

Seçim vaatlerinde bulunan Aziz Yıldırım, ilerki süreçlerde alt yapı büyük önem vereceklerini vurgulayarak, "Türkiye çapında araştırma yaptırdım. Fenerbahçelilere sorulan soruların cevaplarında, %25,4 ile en çok ön plana çıkan konu altyapı idi. Altyapı ile ilgili saha yapımlarına bu ay Gebze'de başlıyoruz. Avrupa'nın çok önemli bir ismiyle anlaştık, altyapıyı ona ve ekibine emanet edeceğiz. Bu salt bir altyapı projesi değil, futbolda kalkınma projesidir ve tüm ülkeye örnek olacaktır" sözcüklerini kaydetti.

YILDIRIM: SON ADAYLIĞIM

Yargıtaydan 3 Temmuz olayı ile ilgili henüz bir karar çıkmadığını belirten Yıldırım, "Hala ne olacağını bilmiyoruz. Biz endişeliyiz ve rahat değilim. Bu dava bittiği anda hepimiz hukuk yönünden temize çıkmış olacağız. Maddi ve manevi kayıpların mücadelesi başlayacak. Bu mücadeleyi başlatmak ve sonraki arkadaşlara devam ettirmek için son kez 1 dönem daha adayım" dedi.


Diğer bir aday Ali Koç hakkında görüşlerini belirten Yıldırım, Koç'un iyi bir Fenerbahçeli olduğunu söylerek önemli olanın kulübün bölünmemesi olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SeçimFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.