banner388

Af çıkacak mı? Binali Yıldırım'dan açıklama

MHP'nin gündeme getirdiği ve yaklaşık 162 bin kişiyi kapsayacağı iddia edilen 'af' ile ilgili TBMM Başkanı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi.

Af çıkacak mı? Binali Yıldırım'dan açıklama

MHP'nin gündeme getirdiği ve yaklaşık 162 bin kişiyi kapsayacağı iddia edilen 'af' ile ilgili TBMM Başkanı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi.

24 Eylül 2018 Pazartesi 11:53
Af çıkacak mı? Binali Yıldırım'dan açıklama

MHP'nin gündeme getirdiği 'af' ile ilgili TBMM Başkanı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi. Yıldırım, Özbekistan ziyareti dönüşünde gündemdeki af ile ilgili konuştu.

Yıldırım, MHP'nin af teklifi konusunda, "Bütün kanun teklifleri nasıl işlem görüyorsa bu teklif de aynı şekilde işlem görecektir" dedi

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, MHP'nin af teklifine ilişkin, "Bütün grupların vereceği teklifler değerlendirilecektir. TBMM'ye sunulan bütün kanun teklifleri nasıl işlem görüyorsa bu teklif de aynı şekilde işlem görecektir" dedi.

Meclis Başkanı Yıldırım, Özbekistan ziyareti öncesi Esenboğa Havaalanı'nda basın toplantısı düzenledi. 

Yıldırım, "Yeni dönemde iç tüzüğün uyarlanması konusu var. Partilere yeni iç tüzükle ilgili tekliflerinizi TBMM'ye getirirseniz bir çalışma yapılabilir demiştim. Şuana kadar gelen bir teklif olmadı" dedi.

CHP milletvekili Enis Berberoğlu'nun tahliye edilmesi hakkında konuşan TBMM Başkanı Yıldırım, "Enis Berberoğlu hakkında hukukçular tartışıyorlar. Verilen karardan sonra Berberoğlu tahliye edilmiştir, bu önemlidir. Bundan sonraki süreç kendi içinde devam edecektir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2018-09-24 12:25:32

Devlet bahçeli hala bir ümidi var ama çıkmaz bu kanun bu kanun amacını herkes biliyor alaattin çakıcı için olduğunu fakat cumhurbaşkanı ile alaattin çakıcı nın arası malum hiç sevmez çakıcı kendilerini :) onun için çıkmaz düşünün bir cumhurbaşkanı bile istediği zaman adaletden önce gelip af çıkarabiliyor. Böyle bir türkiyede yaşıyoruz

Avatar
Can 2018-09-24 13:35:45

Ne desem bilmiyorum sebesiz ve boş şeyler için içerde yatırdıklarınızı direk çıkaracağınıza af diyorsunuz geçelim sıradaki habere

Avatar
VATANDAŞ 2018-09-24 15:32:25

AF konusu yıllarca süren mahkemeler binlerce sayfa dava dosyasının sonunu okuyup karar verenler daha düne kadar fetö gurubunu dahil olmuş insanları gayıran fetöcü hakimler savcılar. ADALET OLDU MU Kİ AF İSTEYEN İNSANLARA HEPSİ SUÇLU DİYELİMMM...

Avatar
pofidik 2018-09-24 16:12:53

vay be dayim kimin içerde kalıp kimin çıkacağına karar veriyor, hukukun üstünlüğü adalet, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK gelsede görse sizi.