banner388

14 Şubat’ta Bu Sene O Moda

Sevgililer Günü yaklaşırken çiftleri de saran heyecan giderek artıyor.

14 Şubat’ta Bu Sene O Moda

Sevgililer Günü yaklaşırken çiftleri de saran heyecan giderek artıyor.

05 Şubat 2017 Pazar 11:46
14 Şubat’ta Bu Sene O Moda

Sevgililer Günü yaklaşırken çiftleri de saran heyecan giderek artıyor. Akla ilk gelen soru ne hediye alınmalı? Sorunun cevabını arayan çiftlere, işte bu yılın trend hediyesi.

Her yıl kutlanan sevgililer günü, acaba ne hediye alsam telaşını da beraberinde getiriyor. Karar vermekte zorlanan çiftlere bu yılın Sevgililer Günü hediyesi trendi olacağı tahmin edilen hediye, elmas takılar oldu.

Şimdilerin modası elmas ürünler

Tektaş pırlanta, kolyelerin esprisi bu yıl azalma eğiliminde. Şimdi bir çok çift sevgililer gününü kutlamak ya da evlilik teklifinde bulunmak için elmas takıları tercih ediyor. 14 Şubat öncesi alışveriş yapmak isteyen çiftlerde ilgi, elmas yüzük, küpe, kolye gibi ürünlerde kendini gösteriyor.

Yıllar öncesinin moda halini almış takılar uzun bir zaman yerini pırlantaya bıraksa da eski önemine yeniden kavuşacak gibi duruyor. Kim ne kadar tercih eder bilinmez ama fiyatları 700 TL ile 20 bin TL arasında değişen elmas ürünler sahiplerini bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman soylu 2017-02-05 18:41:00

Bu kadar sevgiden dolayımı boşanmalar cogaldı?renkli.rüyalar.boş boş