banner388

Başakşehir’in İlk Golü Ofsayt

Medipol Başakşehir futbol kulübünün başkanı dün akşam oynanan maçta takımının attığı ilk golün ofsayt olduğunu söyledi.

Başakşehir’in İlk Golü Ofsayt

Medipol Başakşehir futbol kulübünün başkanı dün akşam oynanan maçta takımının attığı ilk golün ofsayt olduğunu söyledi.

05 Şubat 2017 Pazar 12:04
Başakşehir’in İlk Golü Ofsayt

Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında Medipol Başakşehir, sahasında oynadığı Galatasaray maçını 2-0 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.

Sonuca etki edecek bir şey görmedim

Maç genelinde sarı kırmızılılara oranla daha aktif bir oyun sergileyen Başakşehir, Süper Lig’de gösterdiği başarılı performansını kupaya da yansıttı.

Maç sonrası konuşan Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ, güzel bir maç olduğunu söyleyerek her iki takımı da kutladığını belirtti.  “Galatasaray camiasına geçmiş olsun diliyorum. Bizim takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Güzel bir mücadele oldu. Hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Hakemlerle de zaman zaman yaşadığımız sıkıntıları dile getiriyoruz. Ama benim özellikle zaman zaman hakem hatalarında yaptığım açıklamalarda teknoloji atıflarda bulunuyorum. Gerek video hakemliği, gerek gol çizgi teknolojisi. Televizyondan izlemeden yorum yapmak istemem. Direk neticeye etki edecek bir şey görmedim” şeklinde konuştu.

İlk gol ofsayt

Futbolda gol çizgisi tekonolojisinin olması gerektiği düşüncesinde olduğunu söyleyen Gümüşdağ, Başakşehir takımının attığı ilk golde ofsayt olduğunu dile getirdi.

Pozisyonları izledikten sonra tekrar açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, “Gerçekten ilk gol ofsayt. Dolayısıyla her zaman söylemeye devam edeceğim. Video hakemliği Türk futbolu için olmazsa olmaz. Hakem bunun ofsayt olduğunu göremiyorsa, video hakemliğinin olması gerekiyor. Bu tip şeylerin olmasını istemeyiz. Galatasaray ne aleyhine olsun, ne Başakşehir’in aleyhine olsun. Doğru olan neyse o olsun. Ben de üzüldüm. Hakemin de art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Buna rağmen ilk golün ofsayt olduğunu gördüm. Bunu düzeltme gereği olduğunu düşündüm” ifadelerini kullandı.
Emre’nin pozisyonu tekrar izlemediğini belirten Gümüşdağ, “Orada da kart gerekiyordu. Ama kartın rengini bilemem” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.