banner388

Allah-u Ekber diyen vurulacak

Dünya’da en çok gidilip görülmek istenen şehirlerden bir tanesi olan Venedik’te Allah-u Ekber diyen vurulacak.

Allah-u Ekber diyen vurulacak

Dünya’da en çok gidilip görülmek istenen şehirlerden bir tanesi olan Venedik’te Allah-u Ekber diyen vurulacak.

24 Ağustos 2017 Perşembe 14:09
Allah-u Ekber diyen vurulacak

İtalya’nın Venedik şehri valisi Luigi Brugnaro, yaptığı açıklamada, terörle mücadele kapsamında polise 'Allah-u Ekber' diye bağıran kişilerin vurulması emrini verdi.

Vali Luigi Brugnaro, Rimini kentinde gerçekleştirilen bir konferansta yaptığı açıklamada keskin nişancılara, San Marco Meydanı'nda Allah-u Ekber diye bağıranların vurulması emrini verdiğini söyledi.

 Brugnaro: "San Marco Meydanı'nda Allah-u Ekber diye bağıran herhangi biri keskin nişancılar tarafından vurulacağını bilmeli. 1 sene önce olsa 4 adım sonra vurulurlar derdim, ama şimdi 3 adım attıktan sonra vurulacaklar diyorum." İfadelerini kullandı.

Venedik şehri valisi Luigi Brugnaro, Allah’ın yanına gitmek isteyenlerin ve bunların vurularak doğrudan Allah’ a gönderileceğini söyleyen Brugnaro: "Allah'ın yanına gitmek istediklerini söylediler. Bu yüzden onları köprüden fırlatmadan, doğrudan Allah'a göndereceğiz. Onları vuracağız." diye konuştu.


 

Anahtar Kelimeler:
VenedikLuigiVenedik Vali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.