banner388

Esnaf Çılgına Dönüp Belediye Başkanını Rehin Aldı!

Zonguldak’ta havaların bozulması ve şiddetli yağışların devam etmesiyle hayat felç oldu.

Esnaf Çılgına Dönüp Belediye Başkanını Rehin Aldı!

Zonguldak’ta havaların bozulması ve şiddetli yağışların devam etmesiyle hayat felç oldu.

21 Eylül 2016 Çarşamba 10:05
Esnaf Çılgına Dönüp Belediye Başkanını Rehin Aldı!

Gece geç saatlerde başlayan yağışlar kısa sürede etkili olurken iş merkezleri ve dükkanlar sular altında kaldılar. Yağışlar nedeni ile su altında kalan Gazipaşa caddesine gelen Zonguldak Belediyesinin Başkanı Muharrem Akdemir Esnafın aşırı tepkisi ile karşı karşıya kaldılar. Akdemir’e aşırı tepki gösteren esnaflar temizlik ekipleri oraya gelmeden Belediye Başkanı Akdemir’i göndermediler.

Kent gece geç saatlerinde aniden başlamış olan şiddetli yağışlar hayatı felç etti. Yağışlar kısa sürede etkisini arttırınca araçlar yollarda kaldılar. Kent merkezinde yer alan bir iş merkezini de su bastı, iş yeri sahipleri ürünlerini kurtarabilmek için dükkanlarına gelerek malzemeleri boşalttılar. Zonguldak Belediyesinin ekipleri ve Karayolları ekipleri yağışlardan dolayı dolmuş olan logar kapaklarını temizlediler. İş yerlerini yağmur suyu basmış olan esnaflar dükkanlarını temizlemek için adeta seferber oldular. Zonguldak Belediyesine de büyük tepki gösteren esnaflar yetkilileri görev yapmaları için çağırdılar.


“BAŞKANIN EN ZOR ANLARI’’
Gece geç saatlerde aniden bastırmış olan şiddetli yağışlar sebebi ile su basan Gazipaşa caddesine gelmiş olan Zonguldak Belediyesinin Başkanı Muharrem Akdemir Esnaf’ın sert tepki ile karşılaştı. Ekiplerin gelmelerini isteyen Muharrem Akdemir, Emral Çarşısından çıkmış olduğu esnada esnaf Belediye Başkanı’na ‘‘Durun gidemezsiniz ekipler gelmeden gidemezsiniz, gelsinler öyledi gidin” şeklinde tepki verdiler.

Son Güncelleme: 21.09.2016 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.