banner388

FETÖ'nün Şanlıurfa İmamı Samsun'dan Çıktı

FETÖ'nün Şanlıurfa il imamı olduğu iddia edilen kişi Samsun Vergi Dairesi'nde çalışıyormuş.

FETÖ'nün Şanlıurfa İmamı Samsun'dan Çıktı

FETÖ'nün Şanlıurfa il imamı olduğu iddia edilen kişi Samsun Vergi Dairesi'nde çalışıyormuş.

21 Eylül 2016 Çarşamba 10:13
FETÖ'nün Şanlıurfa İmamı Samsun'dan Çıktı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Şanlıurfa il imamı olduğu iddia edilen Samsun Vergi Dairesi'nde çalışan ve soruşturmalar kapsamında görevden uzaklaştırılan şahıs Karabük'te gözaltına alındı.

Karabük'te devam eden FETÖ operasyonları kapsamında örgütün sözde Şanlıurfa "il imamı" ve eşi ile birlikte Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Ağrı Şubesi çalışanı, polis memuru ve bir eğitimci gözaltına alındı.

Örgütün sözde Şanlıurfa "il imamı" olduğu belirtilen M.B, Samsun Vergi Dairesi'nde çalışırken FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılmış. M.B. ile  eşi S.B, yine bir süre önce FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan KOSGEB Ağrı Şubesi çalışanı N.N.K, FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında meslekten uzaklaştırılan polis memuru S.S ile FETÖ ile ilişkili olduğu belirlenen bir eğitim şirketinde görevli Y.A gözaltına alındı.

Emniyette sorguları devam eden şüphelilerin şifreli mesajlaşma sistemi "ByLock" uygulamasını kullandığı belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.