banner388

Okan Buruk’tan Tudor’a gönderme

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’tan Tudor’a gönderme

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

09 Aralık 2017 Cumartesi 23:31
Okan Buruk’tan Tudor’a gönderme

İlk yarısını 2-0 önde götürdüğü maçta Galatasaray’a 4-2 mağlup olan Akhisarspor’da Teknik Direktör Okan Buruk, “Oyun istediğimiz gibi gidiyordu, golü de bulduk. Çok iyi oynuyordu. Kendi kalemizde pozisyon vermiyorduk. Oyun istediğimiz gibi gidince hakemin belki oyuna dahil olma isteği oldu. Buna inanıyorum. Çünkü bütün maç bu kararlarla bunu gösterdi. Bu oyunu nasıl bozabilirim diye düşündü ve oyuncuyu kırmızı kartla dışarıda bıraktı.

Ben bunun büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Hem Lopes’e, hem Akisarspor’a hem de Türk futboluna haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ben yabancı hakem Türkiye’ye gelsin dediğimde hakemler kızıyorlar ama bu tip hakemler maç yönetecekse yabancı hakemler yönetsin. Burada yabancı hakem de maç yönetsin. Çünkü seyirciden korkmayacaksın. Beşiktaş maçında da aynısını yaşadık. 3 tane seyirci bağırdığında korkup, eli ayağı karışan hakemlerin Türk futbolunda yeri olmaması gerekiyor. Bu pozisyon İngiltere’de olsa Yasin’e ceza bile verebilirlerdi. Neden kendini attın diye. Bu kadar kolay kırmızı kart verilir mi? Bu kadar adaletsizliğin olduğu yerde Türk futbolu gelişmez dedim ve beni dışarı gönderdiler” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.