banner388

Samsun'da 3 Iraklı adliyede

Samsun'da DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 kişiden Irak uyruklu 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 3 Iraklı adliyede

Samsun'da DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 kişiden Irak uyruklu 3 kişi adliyeye sevk edildi.

07 Mart 2019 Perşembe 11:29
Samsun'da 3 Iraklı adliyede

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 kişiden Irak uyruklu 3 kişi adliyeye sevk edildi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'a yönelik İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde 25 adrese baskın düzenledi. Baskında 23 Iraklı ve 1 Suriyeli olmak üzere toplam 24 kişi gözaltına alındı. TEM Şube Müdürlüğünde sorgulanan 24 şüpheliden Irak uyruklu 4 şahıs, dün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 1 kişi tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Gözaltında bulunanlardan Irak uyruklu 3 kişi de bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 17 şahsın ise sorgusu devam ediyor. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 3 Iraklı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltındaki 17 zanlının sorgusu devam ediyor. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 07.03.2019 12:39
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDeaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UĞUR YERLİ 2019-03-07 23:43:17

Daha durun siz bunların türkiyeye zararını anlamayan hükümet sadece para uğruna bizleri BM lere sattılar ülkeyi mahvettiler şimdi o kadar işsiz varken bu kadar kişiyi alarak dinden imandan bahsediyorlar eve helal olan camiye haramdır