banner388

Kadir Topbaş Samsun'a hayran kaldı

Samsun'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş hayran kaldı.

Kadir Topbaş Samsun'a hayran kaldı

Samsun'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş hayran kaldı.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 13:22
Kadir Topbaş Samsun'a hayran kaldı

Samsun Haber - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Samsun'a geldi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın konuğu olan Topbaş Samsun'a hayran kaldı. Şehri dolaştıran Başkan Yılmaz, Topbaş'a çeşitli bilgiler aktardı.

Başkan Kadir Topbaş, "Başkanım Samsun zaten Kurtuluş şehri olması nedeniyle özel bir kentimizdi. Şimdi yaptığınız çalışmalarla göz kamaştıran bir yer haline gelmiş" dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin'in de olduğu ziyarette Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı Golf Sahasına götürdü. 

Topbaş, "En kısa sürede golfü öğrenip oynamak için Samsun'a yeniden geleceğim. Burası Samsun'a büyük prestij kazandıran bir yer olmuş. Sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.05.2017 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.