banner388

Yusuf Ziya Yılmaz:’’ Atakum'u daha da ileriye taşıyacağız’’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi

Yusuf Ziya Yılmaz:’’ Atakum'u daha da ileriye taşıyacağız’’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi

03 Mayıs 2017 Çarşamba 12:29
Yusuf Ziya Yılmaz:’’ Atakum'u daha da ileriye taşıyacağız’’

Samsun Haber - Atakum’da Belediye Başkanı İshak Taşçı ile görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Atakum ilçesinin tüm sorunlarını ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü bir toplantı yaptı.

Atakum’da yapılacak olan projelerle alakalı değerlendirmelerde bulunan yetkililer, ilçedeki kaçak yapılaşmalar da içerisinde olmak üzere Atakum’u ilgilendiren her konunun masaya yatırıldığı ifade edildi. 

Başkan Yılmaz: Atakum'u estetik değeri yüksek ve görsel zenginliğe sahip bir ilçe haline getireceğiz

Başkan Yılmaz, "Bugün burada Karadeniz Bölgesi'nin en uzun sahilinin bulunduğu Atakum ilçemiz için bir aradayız. Tek tek sorunları masaya yatırıp birlikte istişare ediyoruz. Özellikle kaçak yapılar konusundaki hassasiyetimiz çok büyük. Kaçak yapılara geçit vermeyeceğiz. Biz yerel yöneticiler olarak ne pahasına olursa olsun kaçak yapılaşmalara asla izin vermeyeceğiz. Atakum'u daha da ileriye taşıyacağız. Yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız projelerle Atakum'u estetik değeri yüksek ve görsel zenginliğe sahip bir ilçe haline getireceğiz" diye konuştu

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’da Büyükşehir’in tecrübelerinden faydalandığını belirterek Atakum’un Büyükşehir ile beraber ortak akıl çerçevesinde hareket ettiğini belirtti. Atakum’un gelecek yıllarının tasarlandığı ifade edilirken Başkan Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.