banner388

İttifak kadınları bir araya geldi

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Birsen Öztürk, Millet İttifakını oluşturan partilerin kadın milletvekili adayları ve yöneticilerini iftarda bir araya getirdi.

İttifak kadınları bir araya geldi

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Birsen Öztürk, Millet İttifakını oluşturan partilerin kadın milletvekili adayları ve yöneticilerini iftarda bir araya getirdi.

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:35
İttifak kadınları bir araya geldi

Samsun haber – İYİ Parti 27.Dönem Samsun Milletvekili 4.sıra Adayı Birsen Öztürk, Millet İttifakını oluşturan partilerin kadın milletvekili adayları ve yöneticilerini iftarda bir araya getirdi. Belediyesi Ihlamur Kafe’de düzenlenen iftar etkinliğine, CHP Kadın Kollarından Işık Özkefeli ve Arzu Sabuncu, Saadet Partisi Milletvekili Adayı Büşra Genez, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu'nun kadın üyeleri, CHP İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İl Kadın Kolları Başkanı Semra Odabaş, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Iştan Satar, Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“Çocuklarımızın geleceği için biriz ve beraberiz”

Ülkenin çocukları için bir ve beraber olduklarını söyleyen İYİ Parti Milletvekili adayı Birsen Öztürk, "Millet İttifakı'nın kadın yöneticileri ve adayları ile tanışmak, kaynaşmak, bundan sonraki süreçlerde de ortak çalışmalar yapmak amacıyla bir araya geldik.  Katılımınız için çok teşekkür ederim. Atatürk ilkeleri ile büyümüş, dinimizin temelleri ile yaşamış insanlarız. Geldiğimiz noktada, 16 yıldır yaşadığımız yüksek tansiyonun artık sona ermesini sağlamak, normalleşmek amacıyla yola çıktık. Sıkıntılı günlerden ferah, umut dolu günlere adı atmak için mücadele ediyoruz. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için biriz, beraberiz" diye konuştu.

“Aydınlık geleceğin habercisi olacak”

24 Haziran seçimlerinin aydınlık geleceğin habercisi olduğunu ifade eden CHP Milletvekili Adayı Dr. Işık Özkefeli, "Millet İttifakı'nın kadınlarını bir araya getirdiği için Birsen Öztürk'e çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı'nın ezberi bizimle bozuldu.Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında adalet, demokrasi, barış diye yola çıktık. Baskı ve zulmün sona ereceğini düşünen bir köylü kızıyım. 24 Haziran seçimleri, aydınlık geleceğin habercisi olacak" dedi.

“Birlikte başarılacağına inancımız tamdır"

Birlikte başarılı olacaklarına olan inançlarının tam olduğunu söyleyen Saadet Partisi Milletvekili adayı Büşra Genez, " Siyasette ayrıştıran, değerlerimizden koparan dilin ortadan kalkması, kardeşli, dayanışma duygusunu yaşatmak, bağlarımızın kopmamasını sağlamak için yola çıktık. Hepimizin ortak mücadelesi, dini, milli değerlerimize sahip, hakkın hakim olduğu, insanların huzur ve barış içinde yaşadığı bir Türkiye. Görüşler farklı olsa da kardeşlik temelinde hedefimiz aynı. Birlikte başarılacağına inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

“Ekonomi kötüye gidiyor”

Ekonominin kötüye gittiğini söyleyen CHP Samsun Milletvekili Adayı Arzu Sabuncu, " Bolluk, bereket ayında bu organizasyon için bir araya geldik. Hepimiz vatan sevgisi, ülkemizin ve çocuklarımız geleceği, ülkemizin zor durumdan kurtulması için yola çıktık. Zor günler geçiriyoruz.  Halkımız bölündü, ayrıştırıldı. Nefret söylemleri sıradan hale geldi. Ekonomi kötüye gidiyor. Eğitim bilim, liyakat ortadan kaldırıldı. Adalete olan güven bitirildi. Birliğimiz ayrıştırma politikaları ile bozuldu. Bu adım, halkımızı birleştirme, ötekileşmeme, fikirler ayrı a olsa ortak değerler ve vatan için bir araya gelebilmenin adımı. Bundan sonra devam edeceğini ve Türkiye, geleceğimiz, çocuklarımızın geleceği için ortak çalışmalarla aydınlık güzel günlere ulaşacağımız ümit ediyorum " dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.