banner388

Fuat Köktaş: Milletimiz eski Türkiye'yi çok iyi biliyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde devam etti.

Fuat Köktaş: Milletimiz eski Türkiye'yi çok iyi biliyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde devam etti.

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:39
Fuat Köktaş: Milletimiz eski Türkiye'yi çok iyi biliyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Köktaş, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerindeki ziyaretlerinde, "Aziz milletimiz AK Parti iktidarından önceki yolsuzlukların, yoksullukların, yasakların olduğu Türkiye'yi çok iyi biliyor. Meydanlarda ülkemizin o günlere dönmesini isteyenlere cevap 24 Haziran’da milletimiz sandıkta verecektir" dedi.

 

Özellikle gençlere eski ve yeni Türkiye'yi anlattıklarını dile getiren Milletvekili Köktaş, "Çünkü genç kardeşlerimiz eski Türkiye'yi bilmiyorlar. Kuyrukları, yoklukları, yolsuzlukları, yasakları bilmiyorlar lütfen bunları anlatalım. Bakın AK Parti iktidara gelip görevi devraldığında IMF’e borç 23,5 milyar dolardı. 2013’te bu borç sıfırlandı. Hatta borç verir hale geldik. Merkez Bankamızın döviz rezervi 27,5 milyar dolardı, bugün 110 milyar dolar. AK Parti'nin kadroları çalışıyor, ülkemiz için, milletimiz için, hedeflerimiz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hatırlayın, kitap bulamazdık, bugün okullar açılırken sıraların üzerine kitaplar koyuluyor. Üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı. Samsunumuza da ikinci devlet üniversitesi kuruluyor, hayırlı olsun. Aynı şekilde derslik sayıları, sınıflarda 75 - 80 kişilik sınıflar vardı. Kara tahtalar, sıralar vardı. Bugün ise bütçe de en büyük payı eğitime veriyoruz. Bilgisayarlar, akılla tahtalarla çocuklarımız geleceğe hazırlanıyor. 79 senede bu ülkede 6 bin 100 kilometre yol yapıldı. 16 yıllık iktidarımızda buna yaklaşık 20 bin kilometre yol ilave ettik. Şimdi muhalefet meydanlarda ne diyor. Yıkarım, satarım, durdururum diyor. AK Parti iktidarın 16 yılda yaptıklarını 16 günde yıkar, satarlar bunlar. AK Parti iktidarından önceki Türkiye'yi milletimiz çok iyi biliyor. Şimdi çıkmışlar konuşuyorlar. Biz ne diyoruz, onlar konuşur AK Parti yapar" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-06-13 15:55:23

Evet eski Türkiye’yi çok iyi biliyoruz sayın Köktaş. Anne babam memurdu. ...96-97-98... yıllarında benzinli aracımızla yaz tatillerinde ailecek Türkiye turuna çıkardık. Bir ay bir buçuk ay Akdeniz’i Ege’yi gezerdik. Eş dost akraba ziyareti yapardık. Yiyeceğimiz içeceğimiz etimiz balığımız bolluk bereket içindeydik. Kiramız, faturalarımız uygundu. Düğünümüz, derneğimiz neşemiz yerindeydi. Pkk ile mücadele edilmiş. Terör bitme noktasına getirilmişti. Sonra siz geldiniz. Devlete ait ne varsa satıp savurup kasaları paralarla doldurdunuz. Teknoloji geliştiği için şans sizden yana oldu ve uzun süreler alan hizmetler kısa sürede tamamlandı. Böylelikle vatandaşın gözünü iyi boyadınız ama terörü yeniden hortlattınız. Açılımlar saçılımlar yaparak bombaların şehirlere döşenmesine müsade ettiniz. Herşeyin vergisini üç katına çıkarttınız. Benzinli değil dizel arabayla bile gezemez olduk. Alım gücümüz kalmadı. Çok iyi hatırlıyorum altının bir gramının 28tl olduğunu bugün bir gram altın 192tl. Market manav fiyatları aldı başını gitti. En kötü araba 80-85bin lira ev fiyatları, ev kiraları ortada. Eski Türkiye’de bizim mülteci problemimiz yoktu. Suriyeli, Afgan, Iraklı hainler ellerini kollarını sallayarak sahillerimizde gezip kadınlarımıza kızlarımıza sarkmıyordu. Siyasette bir seviye, saygı sevgi üslup vardı. Şimdi kim kime dün duma. Şimdi sizden olmayan, sizin gibi düşünmeyen herkesi hain ilan ediyorsunuz. Sonra da haktan hukuktan dinden adaletten bahsediyorsunuz. Samimi değilsiniz. Doğruyu söylemiyorsunuz. Evet cebimizde iPhone’lar yoktu. Duble yollarımız bu kadar değildi ama biz eski Türkiye’de mutluyduk. Varsın bunlar yine olmasın ama mutlu olalım. Biz bıktık fetöden, PKK’dan, pahalılıktan, mültecilerden, komşu ülkelerle kavga etmekten, sizin gibi düşünmüyoruz diye hain ilan edilmekten. Arkadaşlarımızla, komşularımızla, akrabalarımızla kavga eder olduk sizin yüzünüzden.

Misafir Avatar
yalçın kılıç 2018-06-13 19:15:02 @Cemal

mükemmel bir yazı olmuş, gerçekler ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi

Beğenmedim! (0)
Avatar
Fikret Kan. 2018-06-13 16:30:08

Eski Türkiye'yi de yeni Türkiye'yi de biliyoruz sadece bunlar değil sizin de eski maddi durumunuzla yeni maddi durumunuzu da çok iyi biliyor millet merak etmeyin.

Avatar
faruk 2018-06-13 16:49:34

başkanlıkta recep tayip erdoğana partide mhp ye.sebebide sen ve hain yusuftur.sizin gibi karaktersiz adamlar siyasette kirli ellerini çekmedikleri sürece türkye bir adım ilerlemeyecekir!

Avatar
CENGİZ 2018-06-13 17:46:09

SİZ GİDİN TRABZONDA OY TOPLAYIN SAMSUNDA NE İŞİNİZ VAR AKP' DEN ÖNCEKİ DURUMUNUZUDA BİLİYORUZ....

Avatar
Firdevs Yüksel 2018-06-14 10:06:26

Cemal bey bu kadar güzel dile getirdiğiniz için teşekkür ederim.