banner388

Gökhan Güney Samsun’da

Ünlü sanatçı Gökhan Güney, estetik bir operasyon için Samsun’da hizmet veren FBM Tıp Merkezi’ne geldi.

Gökhan Güney Samsun’da

Ünlü sanatçı Gökhan Güney, estetik bir operasyon için Samsun’da hizmet veren FBM Tıp Merkezi’ne geldi.

09 Ocak 2018 Salı 17:14

Samsun haber - Ünlü sanatçı Gökhan Güney de estetik bir operasyon için Samsun’da bulunan FBM Tıp Merkezi’ni seçti. Ünü artık sınırları aşan Doç. Dr. Hayati Akbaş’a boyun estetiği yaptıran ünlü sanatçı, sorularımızı yanıtladı.


Samsun’u müthiş bir şehir, insanını ise sıcak bulduğunu belirten Güney, “Buraya gelmemin de gayesi Hayati Akbaş’tır. Çok iyi bir insan ve mesleğinde çok başarılı. Sağlıkla ilgili Hayati Bey’e bu ikinci gelişim. Başta çenemde bir beze vardı ve onu aldırmak istiyordum, daha sonrasında Hayati bey, bende değişiklikler yapmak istedi ve Samsun’a geldim. Öyle bir şey ki alışkanlık yapıyor, ameliyat basit geliyor, bir daha olayım diyorsunuz ama bu son, bir daha gerek yok. ” dedi.


Birçok sinema filminde de rol alan Güney, sinemayı özlediğini de belirterek, “Sinemayı tabii ki özledim, yıllarca yaptığım mesleğimdi benim. Sinemada seçiciydim, iyi kişilerle çalıştım. Bizim dönemimizde sinema iyiydi, sonra sinema durdu. Televizyon ve internet olduğu için sinema geriye gitti. Şimdi sinema biraz toparlamaya başladı.” diye konuştu.


Bir film projesinde de olabileceğinin müjdesini veren Güney, “Film olabilir, birkaç proje vardı bana söyledikleri, yapımcılarla oturduk, konuştuk. Şimdi Kültür Bakanlığı’ndan haber bekliyoruz, eğer olursa Kars ve Erzurum’da bir projemiz olacak.” dedi.


“Hayranıydım, şimdi doktoru oldum”


Güney’in geçirdiği operasyonlar hakkında bilgi veren Doç. Dr. Hayati Akbaş, “Gökhan Güney’in hayranıydım, şimdi doktoru oldum. Daha önceden bir yüz germe operasyonu yaptık, daha sonrasında boyunda bir sarkma meydana geldi ve biz de boyunda bir germe işlemi yapmış olduk. Şu anda her şey yolunda, 2-3 gündür burada, bugün İstanbul’a gidiyor.” dedi.


Haber: Dilek Alabulut
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.