banner388

Change.org: Mehmet Okuyan, Diyanet İşleri Başkanı olsun

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Mehmet Okuyan'ın Diyanet İşleri Başkanı olması için imza kampanyası başlatıldı.

Change.org: Mehmet Okuyan, Diyanet İşleri Başkanı olsun

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Mehmet Okuyan'ın Diyanet İşleri Başkanı olması için imza kampanyası başlatıldı.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 10:14
Change.org: Mehmet Okuyan, Diyanet İşleri Başkanı olsun

Samsun haber - Dijital imza kampanyası oluşturma sitesi Change.org 'da yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya'da kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Mehmet Okuyan'ın Diyanet İşleri Başkanı olması için 3 binin üzerinde kişi imza attı. Kampanyayı imzalayan kişi sayısı 5 bine ulaştığında kampanya T.C. Bakanlar Kurulu'na, T.C. Başbakanlık'a ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilecek.

MEKTUP

İşte kampanyanın açıklaması; "Eski Diyanet İşleri başkanı Sayın Mehmet Görmez'in emeklilik kararıyla birlikte. Yerine Kitabullah insanı, Vahye sımsıkı sarılmış, Kafasından değil sadece Kurandan konuşan kıymetli Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın PROF. DR. MEHMET OKUYAN'ın başkanlığa getirilmesini Arz Ederiz."

VEKALETEN ATAMA YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in emekliye ayrılacağını içeren dilekçenin başbakanlık tarafından kabul edilmesinin ardından Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş vekaleten atandı.

MEHMET OKUYAN KİMDİR?

1965 yılında Trabzon'nun Çaykara ilçesinde dünyaya geldi. 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde mezun olan Okuyan Tefsir Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi göreve başladı. 1990 senesinde Yüksek Lisans yapan Okuyan, 2002 yılında Doçent, 2008 yılında ise Profesör ünvanını aldı. Arapça ve İngilizce dillerine iyi derecede hakim olan Mehmet Okuyan, evli ve 3 çocuk babasıdır. Mehmet Okuyan'da Samsun'da yaşayıp Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapıyor.

Son Güncelleme: 02.08.2017 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karaguzel 2017-08-02 10:49:36

Hâşâ bu kişinin diyanet başkanı olması çok tehlikeli Mehmet Nuri neyse buda aynısı, olmasinnnnn

Avatar
Veyis Hançer 2017-08-02 14:12:52

Biz halk olarak dinimizi ondan daha iyi biliyoruz. Diyanet İşleri Başkanı olupta doğru yoldakileri sapıtmasın. Sünneti küçük gören bu kişinin inancında samimi olduğuna inanmıyorum. KESİNLİKLE ADI BİLE GEÇMESİN.

Avatar
Ali Berlin 55 2017-08-03 11:45:14

Allah muhafaza bu başkan olursa vay müslümanların haline...Samsunlu Dr. IHSAN ŞENOCAK HOCA olsun...

Avatar
aziz hoca 2017-08-11 18:12:01

llah muhafaza bu başkan olursa vay müslümanların haline...Samsunlu Dr. IHSAN ŞENOCAK HOCA ols

Avatar
Fatih 2017-08-04 10:20:00

Kuran düşmanları yorum atmaya başlamış. Sen yürü hocam kuran ile konuşanlar galip gelecektir.

Avatar
Yusuf 2024-02-11 11:48:46

Allah korusun, ondan sonra namaz oruç farz mı değil mi onu tartışır dururuz