banner388

İhsan Kalkavan FETÖ'ye Takım Almış

Türkiye'nin en ünlü armatörlerinden İhsan Kalkavan, Fethullah Gülen'in talimatıyla bir futbol takımı almış.

İhsan Kalkavan FETÖ'ye Takım Almış

Türkiye'nin en ünlü armatörlerinden İhsan Kalkavan, Fethullah Gülen'in talimatıyla bir futbol takımı almış.

10 Ağustos 2016 Çarşamba 11:24
İhsan Kalkavan FETÖ'ye Takım Almış

Fethullah Gülen, futbolu da ele geçirebilmek için 20 yıl önce İhsan Kalkavan'a Nişantaşıspor'u satın aldırmış, ancak işler iyi gitmeyince takımı bırakıp kaçmışlar ve takım 2. Lig'den amatöre kadar düşmüş.

Fethullah Gülen'in 1996 yılında, Beşiktaş'ta yöneticilik yapan İhsan Kalkavan'a Nişantaşıspor'u aldırtıp takımın başına geçirmiş. Nişantaşıspor, örgüte ait Asya Finans ve Işık Koleji tarafından finanse edilmiş. Gülen'in planları kısa sürede ortaya çıkmış bir de takım başarısız olunca başta İhsan Kalkavan olmak üzere bütün FETÖ'cü yöneticiler takımı bırakıp kaçmış. Kalkavan durumu, "'Futbola da sızdılar' lafları çıkınca hemen orayı terk ettik" sözleriyle itiraf bile etmiş.

Nişantaşıspor o dönemde 3. Lig'den 2. Lig'e yükselmiş fakat, takım ortada bırakılınca birkaç sene içinde Amatör lige kadar düşmüş. O dönemde yönetimin maçları kazanmak için teşvik primi vermiş ve şike yapmış. Gülen, bir videosunda bu projesinden bahsetmiş, hatta Nişantaşıspor'a, Hakan Şükür gibi ünlü ve başarılı futbolcuları dahi transfer edeceklerini anlatmış.

 

Son Güncelleme: 10.08.2016 12:10
Anahtar Kelimeler:
Müslüman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.