banner388

Spor Saati yine dopdolu

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen programı Spor Saati bu akşam 21.00'da izleyenleriyle buluşuyor. 

Spor Saati yine dopdolu

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen programı Spor Saati bu akşam 21.00'da izleyenleriyle buluşuyor. 

04 Eylül 2023 Pazartesi 15:58
Spor Saati yine dopdolu

Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak, Ersan Kip ve Can Göktaş Samsunspor'un ilk 3 maçının genel bir değerlendirmesini yapacak. Dün akşam oynanması gereken ancak hava muhalefetinden dolayı oynanamayan İstanbulspor maçı öncesi ve sonrasında yaşananları tüm ayrıntılarıyla bu programda bulabilirsiniz. Yapılan yeni transferlerle birlikte anlaşılmak üzere olan isimlerin de masaya yatırılacağı Spor Saati programanı Samsunhaber.com internet sitesi, Youtube ve  Facebook adresinden bu akşam 21.00 itibariyle canlı olarak başladı. İyi seyirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan Daş 2023-09-04 16:26:48

Bu şehrin çocukları Samsunsporludur temasından hareketle çocukların tribüne alınması konusunda yaşadığım olaya programınızda değinmenizi rica ederim.2 oğlum var, 14 yaşındakine kombine aldım, 9 yaşındakini onunla birlikte bir turnikedeki İŞGÜZAR güvenlik yüzünden geçiremedim, başka bir turnikedeki VİCDAN sahibi güvenlik sayesinde maça sokabildim.Yönetim bu şehrin çocuklarının SAMSUNSPORLU olmasını istiyorsa küstürecek işler yapmaktan vazgeçsin.7 yaşındaki de çocuk, 16 yaşındaki de çocuk...

Avatar
mnt 2023-09-04 22:54:54

güzel program