banner388

Gündem Özel'in konuğu Eyüp Elmas: Vatandaşın istemediği hiçbir şey doğru olmaz

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Elmas, Mehmet Yazıcı ile Gündem Özel programının konuğu oldu.

Gündem Özel'in konuğu Eyüp Elmas: Vatandaşın istemediği hiçbir şey doğru olmaz

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Elmas, Mehmet Yazıcı ile Gündem Özel programının konuğu oldu.

09 Ocak 2024 Salı 19:28

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için aday adayları çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu 'Gündem Özel' programının konuğu olan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Elmas Samsun'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini sona erdireceklerini vurguladı.

"SAMSUN BU POTANSİYELE FAZLASIYLA SAHİPTİR"

Daha sonra ‘Mehmet Yazıcı ile Gündem programında soruları yanıtlayan Elmas, Samsun ile ilgili projelerini kamuoyu ile paylaştı. Samsun’un en önemli sorununun işsizlik olduğunu belirten Elmas, Samsun’un iyi bir yönetimle tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek potansiyele sahip olduğunu söyledi. 

"BELEDİYE BAŞKANLARI KENDİ İLÇELERİNDE OTURMALI"

Bölgede yaşanan sel felaketinin Samsun’unu kaderi olmaktan çıkarılması gerektiğinin altını çizen Elmas, Samsun’daki 16 İlçe Belediye Başkanının kendi ilçelerinde ikamet etmek yerine Atakum’u tercih etmelerine tepki göstererek Belediye Başkanlarını vatandaşlardan özür dilemeye davet etti. 

"VATANDAŞIN İSTEMEDİĞİ HİÇBİR ŞEY DOĞRU OLMAZ"

Samsun’da arap saçına dönen trafik sorununu çözmek için uygulanan “Akıllı kavşakları” akıllı bulmayan Elmas, bu uygulamanın kavşaklarda yapılan fiziki düzenlemesinin iyi niyetli olduğunu savundu. Çarşamba Ovasında kurulan Biyokütle santraliyle ilgili düşüncelerini de paylaşan Elmas, santralinin yeri doğru olsa bile “Vatandaşın istemediği hiç bir şey doğru olamaz!” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.