banner388
banner390
banner410
banner408

Vural: Göremedim diye bir şey yok!

Adana Demirspor evinde Giresunspor ile berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü, VAR sistemine sitem etti.

banner269

Vural: Göremedim diye bir şey yok!

Adana Demirspor evinde Giresunspor ile berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü, VAR sistemine sitem etti.

10 Aralık 2018 Pazartesi 23:41
Vural: Göremedim diye bir şey yok!

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor evinde Giresunspor ile berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, "Maalesef bu VAR sistemi yukarıda niye var da aşağıda niye yok, onu anlamış değilim. Burası lig değil mi" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında konuşan Yılmaz Vural, "Çeviremedik maçı. Çok çaba sarfetti çocuklar. Bu lig maçları böyle maalesef. Tabii ki Giresun'da çaba sarf ediyor. Geçen haftaki Giresunspor ile alakası olmayan bir görüntü. Daha istekli, iyi savundular. Tabii biz golü atamadıkça rakibin dirençleri de attı ve sonuç alarak da beklediğimiz ve hiç düşünmediğimiz iki puanı kaybettik. İki dakika daha topu kendimizde tutabilirdik. Böyle hakem hatası da olur kendi hatamız da olur. Buna müsaade etmemesi gerekiyordu. Çok pahalı bir deneyim bizim için. Defalarca izledim. Korner geliyor Bahadır Erol eliyle topu önüne alıyor. Kendi aldığı topa vuruyor gol alıyor. Öncesinde de zaten korner değil aut. Bundan önceki maçta da olmayan bir penaltı oldu. Bugün de aynı şekilde. Tamam, hata insana ait de çok net artık. Hakem orada bunu gözlemesi gerek. 'Göremedim', Göremedim diye bir şey yok herkes sahanın içindeyse her şeyi görmek zorunda. Maalesef bu VAR sistemi yukarıda niye var da aşağıda niye yok. Onu anlamış değilim. Burası lig değil mi”  şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.