banner388

Türkiye'nin EURO 2020'deki rakipleri belli oldu!

A Grubu'na düşen Türkiye'nin rakipleri İtalya, Galler ve İsviçre oldu. Millilerimiz ilk maçını İtalya ile deplasmanda oynayacak.

Türkiye'nin EURO 2020'deki rakipleri belli oldu!

A Grubu'na düşen Türkiye'nin rakipleri İtalya, Galler ve İsviçre oldu. Millilerimiz ilk maçını İtalya ile deplasmanda oynayacak.

30 Kasım 2019 Cumartesi 21:19
Türkiye'nin EURO 2020'deki  rakipleri belli oldu!

Samsun Haber - 12 Haziran-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2020) kuraları Romanya’nın başkenti Bükreş’te çekildi. A Grubu'na düşen Türkiye'nin rakipleri İtalya, Galler ve İsviçre oldu. Millilerimiz ilk maçını İtalya ile deplasmanda oynayacak. A Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu ve bunu başarabilecek güçte ve kalitede bir takıma sahip olduklarını söyledi. 

İŞTE EURO 2020’DE GRUPLAR

A GRUBU: TÜRKİYE, İtalya, Galler, İsviçre

B GRUBU: Danimarka, Finlandiya, Belçika, Rusya

C GRUBU: Hollanda, Ukrayna, Avusturya

D GRUBU: İngiltere, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti

E GRUBU: İspanya, İsveç, Polonya

F GRUBU: Portekiz, Fransa, Almanya


NOT: *C Grubu, D Grubu, E Grubu ve F Grubu’nun dördüncü takımları Mart ayında oynanacak play-off maçları sonrasında belli olacak.

Son Güncelleme: 30.11.2019 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-11-30 21:27:23

HAYDİ ARSLANLARIMIZ. CANIMIZ KANIMIZ MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR.