banner388

Tribün yasağı kalktı da bizim mi haberimiz yok? Burası Adana  Localar tıklım tıklım 

Adanademirspor-İstanbulspor maçında ev sahibi ekip taraftarları locaları hınca hınç doldurdular. Pandemi nedeniyle müsabakalara taraftar alımı olmazken TFF gözlemcilerinin bu görüntülere nasıl izin verdiği ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Tribün yasağı kalktı da bizim mi haberimiz yok? Burası Adana  Localar tıklım tıklım 

Adanademirspor-İstanbulspor maçında ev sahibi ekip taraftarları locaları hınca hınç doldurdular. Pandemi nedeniyle müsabakalara taraftar alımı olmazken TFF gözlemcilerinin bu görüntülere nasıl izin verdiği ise kafalarda soru işareti bıraktı.

13 Mart 2021 Cumartesi 21:22
Tribün yasağı kalktı da bizim mi haberimiz yok?  Burası Adana  Localar tıklım tıklım 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Lig'de biraz önce sona eren Adana Demirspor - İstanbulspor karşılaşmasında localarda ki tıklım tıklım taraftar görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Pandemi nedeniyle TFF'nin statlara taraftar alımını ikinci bir karara kadar yasakladığı bu dönemde Adana Stadı'nda locaların ev sahibi takım taraftarlarınca hınca hınç doldurulması yok artık dedirtti. 

TFF İPİN UCUNU KAÇIRDI 

TRTSpor'da naklen canlı yayınlanan maçta ayrıca ev sahibi takım localarından gelen ıslık, yuhalama ve tezahürat sesleri ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Öte yandan birçok taraftar sosyal medyadan; “Adana Demirspor- İstanbulspor maçında stadyum taraftarla dolu. Nasıl oluyor bu iş. TFF Millet üst üste maç izliyor. İş Samsunspora gelince gözlemci akredite kontrollerinde tavan yapıyor" denilerek tepki gösterdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlemci 2021-03-13 23:36:59

Niye şaşırdınız ki? Senin sehrinde daha Samsunspor bayrağını hazmedemeyip infirilmesi için şikayet eden sözde Samsunlular dolu. Aynı olay Adana'da yapilsaydı bırak indirmeyi sikayet bile edemezlerdi. Sonra kızıyoru, Adana'da localar dolu diye. Samsunapor'a Yüksel Yıldırım"ın dışında yürekten sahip çıkan var mı?

Avatar
55 2021-03-13 22:11:18

Bu maç iptal edilmeli ,İs ihtiraz etmeli gerekirse mahkemeye götürmeli.

Avatar
Ahmet 2021-03-13 22:41:24

Bizde sağlıkçılar la polislerimizle dolduralım

Avatar
Ahmet Öksüz 2021-03-14 23:36:30

8- ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 27.02.2021 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR-ROYAL HASTANESİ BANDIRMASPOR TFF 1. Lig müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, protokol tribününde yer alan mensupları ile localarda yer alan seyircilerinin sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Avatar
Giresunlu 2021-03-15 17:06:27

Samsun Giresun maçını seyircili yapalım.
Giresun'dan kaç otobüs kaldıralım?
Madem başka klubler sağlıkçı polis asker diye protokolleri dolduruyor. Bizde bir kılıf uydururuz -))))

Avatar
Serdar 2021-03-15 18:04:15

Seyircilimi maçı kazandı istanbulspor gol attıda seyircimi iptal etti yorumlarınıza dikkat edin