banner388

Trabzonspor şampiyonu kutladı

Beşiktaş 2016-17 sezonunu şampiyon olarak tamamladı, kutlama mesajlarıda ardı ardına geldi.

Trabzonspor şampiyonu kutladı

Beşiktaş 2016-17 sezonunu şampiyon olarak tamamladı, kutlama mesajlarıda ardı ardına geldi.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 11:41
Trabzonspor şampiyonu kutladı

Dün akşam oynanan karşılaşma sonrası Beşiktaş Süper Lig'de 15.kez şampiyonluğa ulaşırken 3.yıldızında sahibi oldu.

Geçen yıl takımın başına getirilen Şenol Güneş, ilk senesinde Beşiktaş'ı 6 yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşatırken bu sene de aynı başarıyı takım olarak tekrarlanması taraflı tarafsız herkesden övgüyü hak etti.

Önce Başakşehir sonra Muharrem Usta

Tebrik edenlerde ilk Başakşehir kulbü olurken sonra Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kendisine ait sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı.

Muharrem Usta'nın yapmış olduğu paylaşımda yer alan ifadeler, "Sonuçta bir takım şampiyon oluyor. Başarının anahtarı, sabır, istikrar, süreklilik. Tebrikler Beşiktaş. Başarı paylaştıkça güzeldir" derken, "Emin olun ve güvenin ki şampiyonluğun 81 ilde de özlemle ve coşkuyla kutlanacağını hep beraber göreceğiz. Zaman, sadece zaman" sözlerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.