banner388

Süper Lig’de haftanın panoraması

Süper Lig’de bu hafta oynanan karşılaşmalarla 4.hafta geride kaldı. Lider Galatasaray ilk puanını Antalya deplasmanın da kaybetti.

Süper Lig’de haftanın panoraması

Süper Lig’de bu hafta oynanan karşılaşmalarla 4.hafta geride kaldı. Lider Galatasaray ilk puanını Antalya deplasmanın da kaybetti.

11 Eylül 2017 Pazartesi 13:50
Süper Lig’de haftanın panoraması

Süper Lig’de müthiş heyecana sahne olan 4.hafta geride kaldı. Karşılaşmalardan çıkan sonuçlar taraftarları heyecanlandırdı.

Ligde puan kaybetmeyen takım kalmadı

Lider Galatasaray, lige 3’te 3 yaparak başlarken Antalyaspor deplasmanında berabere kalarak ilk puanını kaybetti. Bu sonuçla ligde puan kaybına uğramayan takım kalmadı.

Takipçisi Beşiktaş ise Karabükspor deplasmanında 10 kişi kaldığı mücadelede sahadan 3 puanla ayırılarak haftayı karlı kapatan takımlardan oldu.

Fenerbahçe’de kan kaybı devam ediyor

Lige kötü bir performans ile başlayan Fenerbahçe ise, kendi sahasında ligin güçlü takımlarından Başakşehir ile karşılaştı. 3-2 yenik ayrılan sarı lacivertliler 4 hafta da yedi puan kaybetti.

Trabzon’da zirve yarışına devam dedi

Trabzonspor ise iki hafta üst üste yaşadığı puan kaybından sonra sahasında Gençlerbirliği ile karşılaştı. Yeni transferlerinin yer aldığı kadroda Sosa sergilediği performansı ile alkış aldı. Rakibini 3-1 yenen bordo mavililer zirve yarışına devam etti.

Galibiyet alamayan 3 takım var

Ligde galip gelmeyen takım sayısı ise 3. Bu takımlarsa Antalyaspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği oldu.
 

Son Güncelleme: 11.09.2017 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.