banner388

Süper Lig’de dev maç yarın

Fenerbahçe ile Beşiktaş, yarın kozlarını Kadıköy’de paylaşıyor. Maçı ise Ali Palabıyık yönetiyor.

Süper Lig’de dev maç yarın

Fenerbahçe ile Beşiktaş, yarın kozlarını Kadıköy’de paylaşıyor. Maçı ise Ali Palabıyık yönetiyor.

22 Eylül 2017 Cuma 13:22
Süper Lig’de dev maç yarın

Günlerdir beklenen derbi geldi çattı. İki ezeli rakip yarın Kadıköy’de sahne alıyor. Futbol kamuoyu ise merakla bu maçı bekliyor.


Puan farkını kapatmak isteniyor


Taraflardan ev sahibi ekip Fenerbahçe,  son şampiyon Beşiktaş’ın 5 puan gerisinde bulunurken maçı kazanarak aradaki puan farkını kapatmak istiyor. Lige istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe’de tek hedef var o da galibiyet. 


Gözler 3 oyuncuda olacak


Maçta öne çıkacak bir başka detay ise, eskiden sarı lacivertli formayı giyen oyuncular Lens, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in sergileyecekleri performanslar. 3 oyuncunun performansı kadar Fenerbahçeli taraftarların nasıl bir tepki de bulunacakları da merak konusu. 


Taraftarlardan yoğun ilgi bekleniyor


Aykut Kocaman’ın takımına derbiye en iyi şekilde hazırladığı öğrenilirken taraftarlarında bu maçta takımlarını yalnız bırakmayıp stadı doldurmaları bekleniyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.