banner388

Şenol Güneş: Forvet eksiğimiz yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bahane üretmeden yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: Forvet eksiğimiz yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bahane üretmeden yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

20 Eylül 2018 Perşembe 00:21
Şenol Güneş: Forvet eksiğimiz yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecekleri Sarpsborg maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele edecek olan Beşiktaş ilk maçını sahasında oynayacak. İlk maçta ev sahibi olma avantajının önemli olduğunu belirten Şenol Güneş, "İlk maçı kendi sahamızda oynuyoruz. Maçlara iyi başlayıp iyi bitirerek gruptan çıkmak istiyoruz. Yarın da maça iyi başlamak istiyoruz. Güzel oynamak zorundayız. Rakibimiz 4-4-2'yi iyi oynayan bir takım. Oyun disiplini iyi, kompakt oynuyorlar ve kontraya çıkabiliyorlar. Bunları düşünerek dikkatli ve sabırlı oynayıp 3 puan almak istiyoruz. Biz 3 tur geçtik, onlar da 4 tur geçtiler. Sahasında kayıp verirken deplasmanda kazandı ve sürprizler yaptılar. Ciddiyeti elden bırakmadan kazanmak zorundayız. Umuyorum ki bütün oyuncular ellerinden geleni yapıp maçı kazanacaktır” dedi. Negredo'nun ayrılmasıyla ilgili konuşan Güneş, “Karakter olarak oyuncu olarak iyi bir isimdi Negredo. Daha önce söylediğimden farklı bir durum yok. Forvette sayısal fazlalığımız var. 1 oyuncu daha gidebilir. Kalite olarak zaten bir sıkıntımız yok forvette. Sayısal fazlalık var. Sözlerimi dikkatlice kullanmak istiyorum. Gitmesi muhtemel isimlerden birisiydi. Şartları herkes biliyor. Daha önce konuşulmuştu, bugün karar verildi ve saygı duymak durumunda herkes. Gidenin arkasından şikayet yapıp kendimize mazeret aramak durumunda değiliz. Geçen sezon sonunda forvet konuşması yaptık. Eğer bir forvet alacaksak, elimizdeki forvet fazlalığını azaltmamız gerekiyor demiştim. Kariyeri belli bir oyuncu. Başarılar diliyorum kendisine. İyi bir insanı, iyi bir oyuncuyu kaybettik ama elimizdeki isimlerin de hepsinin aynı kaliteyi sağlayacağını düşünüyorum" sözcüklerini kullandı.

FORVET İÇİN YETERLİ OYUNCUMUZ VAR

Ryan Babel'in forvette oynayıp oynayamayacağı konusunda açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Zaman zaman ikili zaman zaman da tekli santrfor olarak oynatılabilecek bir oyuncu Babel. Ama onda da sıkıntı olabilir. Çünkü sol kanadı daha çok benimsemiş bir oyuncu. Ancak ihtiyaç olduğu zaman bu değişikliği yapabiliriz. Giden oyuncuların şikayetini yaparak çözüm üretemeyiz. Transfer ayında eldeki oyuncuların hepsinin gitme durumu vardı. Teknik olarak bana sorarsanız, eğer bu oyuncular kalsaydı ve başka bir forvet alsaydık, ekonomik olarak da sarsılırsınız. Çünkü diğer oyuncular şans bulamayacaktı. Şu anda Larin'i oynattığınız zaman ve Babel'i forvete yazdığınız zaman yine 1 ya da 2 forvet oynamayacak. Eldeki kadroyla istediğimizi yapacağımızı düşünüyorum. Vagner ve Mustafa da antrenmanda kendisini gösterirse, maçlarda da şans bulabilir" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.