banner388

Samsunlu milli futbolcu yedekte kaldı

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda Türkiye, İzlanda'ya 30 yenildi. Milli takımda forma giyen Samsunlu futbolcu ise yedek kulübesinde kaldı.

Samsunlu milli futbolcu yedekte kaldı

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda Türkiye, İzlanda'ya 30 yenildi. Milli takımda forma giyen Samsunlu futbolcu ise yedek kulübesinde kaldı.

07 Ekim 2017 Cumartesi 10:27
Samsunlu milli futbolcu yedekte kaldı

Samsun haber - Türkiye A Milli Takımı, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ile karşılaştı. İzlanda'ya 3-0 yenilen milli takımımız hüsrana uğradı. Eskişehir'de oynanan karşılaşmada 32. dakikada Gudmundsson, 39. dakikada Bjarnason ve 49. dakikada Arnason ile rakip takımın şutlarında top fileyle buluştu.

14 puanda kalan Türkiye ise Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'na katılma ihtimali sona erdi.

SAMSUNLU MİLLİ FUTBOLCU YEDEKTE

Uzun yıllar Galatasaray'da forma giyen ve Milli takıma çağırılan Samsunlu futbolcu ise Sabri Sarıoğlu ise 90 dakika yedek kulübesinde oturdu. Altı yıl sonra milli takıma çağrılan Sabri reyiz milli forma hasretini gideremedi.

STAT: Yeni Eskişehir
HAKEMLER: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz (Polonya)

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Kaan Ayhan, Mehmet Topal, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, Emre Belözoğlu (Dk. 78 Yunus Mallı), Nuri Şahin (Dk. 46 Ozan Tufan), Oğuzhan Özyakup, Arda Turan (Dk. 60 Emre Mor), Cenk Tosun, Burak Yılmaz
İZLANDA: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, Ragnar Sigurdsson, Magnusson, Gudmundsson (Dk. 82 Ari Skulason), Gylfi Sigurdsson, Gunnarsson (Dk. 65 Ingason), Bjarnason, Finnbogason (Dk. 78 Olafur Skulason), Bödvarsson

GOLLER: Dk. 32 Gudmundsson, Dk. 39 Bjarnason, Dk. 49 Arnason (İzlanda)
SARI KARTLAR: Dk. 16 Gudmundsson (İzlanda), Dk. 40 Çağlar Söyüncü, Dk. 45 Arda Turan, Dk. 79 Caner Erkin (Türkiye)


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.