banner388

Rıdvan Dilmen Arda Turan'ı savundu

Arda Turan tartışmalarına Rıdvan Dilmen'de dahil oldu. Dilmen, Turan'ı savunurken gazetecinin o uçakta ne işi var dedi.

Rıdvan Dilmen Arda Turan'ı savundu

Arda Turan tartışmalarına Rıdvan Dilmen'de dahil oldu. Dilmen, Turan'ı savunurken gazetecinin o uçakta ne işi var dedi.

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:11
Rıdvan Dilmen Arda Turan'ı savundu

Arda Turan ve gazeteci Bilal Meşe arasında yaşanan tartışmanın yankıları sürüyor. Arda, yaşananların ardından düzenlediği basın toplantısında yaptıklarından pişman olmadığını ve milli takıma artık katılmayacağını söyledi.


NTVSpor'da yorumcusu Rıdvan Dilmen ise Arda Turan'ı savunarak, "Gazetecinin o uçakta ne işi var" dedi.


'YAPTIĞI DOĞRUDUR DEMİYORUM'

Dilmen, şöyle konuştu: "Arda aslan gibi konuştu, 27-28 yaşındaki bir oyuncudan bahsediyoruz. Ne işi var gazetecinin Milli Takım'ın uçağında? Gazeteciler Milli Takım kafilesiyle gidemez. Sen o Milli Takım kaptanına sabah akşam hakaret eden bir adamı oraya oturtursan, yaptığı doğru demiyorum, yaptığı hatadır. Sonuçta bunların hepsi genç insanlar. Biz de böyle hatalar yaptık. Bazen de gazeteciler olarak kendimize sormamız lazım. Niye Volkan Babacan orada?"


'ARDA ADINA BEN ÖZÜR DİLİYORUM'

Dilmen, şöyle devam etti: "Arda adına ben özür diliyorum, keşke Arda da özür dilese. Bilal Meşe ve o tür adamların gazeteciliklerinden dolayı değil, yapmasınlar gazetecilik. Taşeronluk yapıyorlar. Bana da iftira attılar. Ne oldu? İşinde gücünde oldu. Olan benim sağlığıma oldu. Ben dışarı vuramadım kalp krizi geçirdim. Mehmet Ayan'a soruyorum, Arda'ya yazdığın kadar Volkan'a yazdın mı? Arda benim babamın oğlu değil. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük değerlerden biridir. Bu işi buraya getirenler de sorumludur. Bir kadroya alırlar, almazlar, federasyon git der, geri gel der…"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.