banner388

Milliler hazırlık maçında galip geldi

Milli takım hazırlık maçında karşılaştığı İrlanda Cumhuriyeti’ni 1-0 mağlup etti.

Milliler hazırlık maçında galip geldi

Milli takım hazırlık maçında karşılaştığı İrlanda Cumhuriyeti’ni 1-0 mağlup etti.

23 Mart 2018 Cuma 23:22
Milliler hazırlık maçında galip geldi

A Milli Takımımız hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti’nin  konuk etti. Milliler karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Mücadeleyi Slovenya Federasyonu’ndan Slavko Vini yönetirken, yardımcılıklarını, Toma Klannik ve Andra Kovai yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemlerden Hüseyin Göçek oldu.

Türkiye: 1 - İrlanda Cumhuriyeti: 0

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

19. dakikada derinlemesine atılan pasta Scott Hogan’ın kaleciyi çalımladıktan sonra kale direği dibinden sert şutu yan ağlarda kaldı.
28. dakikada Yusuf Yazıcı’nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Cenk Tosun’un yerden sert şutunu kaleci çıkardı, dönen topu savunma uzaklaştırdı.
32. dakikada Yusuf Yazıcı’nın ceza sahası dışından plasesi kalecide kaldı.
37. dakikada sol taç çizgisine yakın bir noktadan Conor Hourihane’nin kullandığı serbest vuruşta James McClean’ın kafası kalecide kaldı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

47. dakikada sol kanattaki köşe vuruşunu Yusuf Yazıcı paslaşarak Hakan Çalhanoğlu’na oynadı. Bu futbolcunun bekletmeden ceza sahası içine ortasında altı pas içindeki Çağlar Söyüncü az farkla üstten auta attı.
52. dakikada köşe vuruşunda topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu, pasını Yusuf Yazıcı’ya verdi. Bu futbolcunun ceza sahasına ortasında Mehmet Topal gelişine düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. 1-0
67. dakikada hakan Çalhanoğlu’nun ceza yayı üzerinden sert şutunu kaleci iki hamlede kontrol etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.