banner388

Mesut Bakkal: Galatasaray'ı yenmek istiyoruz

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Galatasaray'ı yenip puanımızı 35'e yükseltmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Mesut Bakkal: Galatasaray'ı yenmek istiyoruz

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Galatasaray'ı yenip puanımızı 35'e yükseltmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

17 Nisan 2018 Salı 23:53
Mesut Bakkal: Galatasaray'ı yenmek istiyoruz

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında evinde Galatasray'ı ağırlayacak. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Galatasaray maçıyla puanımızı 35'e yükseltmek istiyoruz. 11 puan aldık ama hala ateş çemberinin içindeyiz. Sezon sonuna kadar bu devam edecek. Yapacaklarına inanıyorum. İnşallah kazanan biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Maç hazırlıklarını devam ettiren Aytemiz Alanyaspor takımı idmanında teknik patron Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

İdman öncesi açıklamalarda bulunan Mesut Bakkal, Malatya maçında alınan 1 puanın önemini vurguladı. Mesut Bakkal, "Genel olarak tatmin etmese de, maçın içindeki bazı kararlar bizim belki de galip gelmemizi engelledi. Bir penaltı pozisyonumuz, iki de atılan golün elle olduğunu daha önce de söylemiştik. Spor kamuoyu tarafından da böyle olduğu açıklandı. Bu konuda biraz serzenişimiz var. Bundan önceki oynadığımız maçlarda Göztepe maçı ve Malatyaspor maçı, kaybedilen 4 puan var. Şimdi o 4 puanın olduğunu düşünürsek kümeyi bitirmek için gerekli puana ulaşmıştık olurduk. Biz bu haksızlığın giderilmesini istiyoruz. Kulüp yönetimi olarak gerekli cevabı verildi. Oyun olarak baktığımızda ortada giden bir maçı ama son dakikada attığımız gol, hem moral olarak Galatasaray maçına hazırlanmamızı sağladı. Hem de içeride yapılan işlerin doğru olduğunu gösterdi. Oyuncu grubunun, kulübenin ve bizim son dakikaya kadar galibiyeti istemesi önemliydi. Daha iyi oynayabilirdik. Diğer maçlara göre biraz tempomuz düşüktü ama önemli olan kaybetmemekti. Geçmişe pek takılı kalmadan ilerlemeliyiz" sözcüklerini kaydetti.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Galatasaray maçını kazanıp puanlarını 35'e yükseltmek istediklerini belirten Mesut Bakkal, "İçerideki maçları farklı oynayan ve motivasyonu farklı olan bir takımım var. Biz de kimle oynayacağımızı biliyoruz. Şimdi 6 maçta 11 puan, atılan 10 gol, yenilen 5 gol. 1,95 puan ortalaması ile oynuyoruz. Bunun arkasında durmalıyız. Lig daralıyor. Çok fazla bir söze gerek yok. Maç maç gideceğiz. Onu veya bunu yapmak değil de bizim için içerideki maçlarımızı final niteliğinde oynamak. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sakatlarımız var. Yetişeceklerini düşünüyoruz. Welinton ve Tzavellas yetişti ve idmana çıktılar. Fernandes'in de dizinde bir problem var. İnşallah o da yetişecek. Bu tür finalleri iyi oynayacaklarını düşünüyorum. Önceki haftaların bizi aldatmaması gerekiyor. Çok zorlu bir Galatasaray ile oynayacağız. Hücum ve gol pozisyonları olarak güçlü bir takımla karşılaşacağız. Tek istediğim bir şey var: 'getirdiğimiz noktada bir taç giymek ve iyi oynamak'. Galatasaray maçıyla puanımızı 35'e yükseltmek istiyoruz. 11 puan aldık ama hala ateş çemberinin içindeyiz. Sezon sonuna kadar bu devam edecek. Camia, ben, takım, şehir, taraftar, hepimiz herşeye hazırlıklı olmalıyız. Galatasaray'ı yenebiliriz ama 35 puan bize yine bir şey yapmayacak. Bu takım, bulunduğu bu yerden çok daha iyi yerlere layık. Ben yapacağına da inanıyorum. Bu Galatasaray maçı olur, diğer maçlar olur. Yapacaklarına inanıyorum. İnşallah kazanan biz oluruz" dedi.

FUTBOLUN ŞANSI YANIMIZDA OLSUN

Tecrübeli oyuncularının büyük maçlarda güzel oynadıklarını vurgulayan Mesut Bakkal, "Kaybettikleri zaman telafisi olmadığını biliyorlar. Hem onlar için de, hem bizim için de. Bu konuda bizim özellikle Galatasaray'ın Çarşamba günü maç yapacak olmasının bizi gevşetmemesi gerekiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Onların zaafları varsa bu zaaflardan yararlanacağız. Disiplinli olacağız. Geldiğim günden beri bunu yapan bir oyuncu grubum var. 5 maçtaki disiplinimiz bizi iyi yerlere getirecek. Camiamız iyi, taraftarlarımız iyi. Taraftarlarımızla birlikte bu maçta da coşacağımıza inanıyorum. Tek bir isteğim var, futbol şansımız biraz yanımızda olsun" diye belirtti. 

Son Güncelleme: 17.04.2018 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.