banner388

Kemal Özdeş'ten maç değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldu. Maçın sonunda basın toplantısı düzenleyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "İkinci golü atamamak bize pahalıya mal oldu" ifadelerlini kullandı.

Kemal Özdeş'ten maç değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldu. Maçın sonunda basın toplantısı düzenleyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "İkinci golü atamamak bize pahalıya mal oldu" ifadelerlini kullandı.

28 Nisan 2018 Cumartesi 23:17
Kemal Özdeş'ten maç değerlendirmesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş 4-1'lik Fenerbahçe mağlubiyeti ile ilgili enteresan bir maç olduğunu dile getirdi.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Kemal Özdeş, "4-1 kaybetmek de zor, bu skoru anlatmak da zor. Maçtan önce kazanmak zorunda olan Fenerbahçe, kazanmak zorunda olan Kasımpaşa’yla karşılaştı. Oyunun ilk bölümünde istediğimiz oyunu oynadık. Fenerbahçe’yi ne kadar yarı alanında karşılarsak o kadar az risk alırız dedik. 30. dakikada Fenerbahçe’nin belki de ilk korneri geldi ve dönen topta savunmaya yerleşemeden gol yedik. İkinci yarıda daha etkili ve coşkulu oynamaya başladık, golü de bulduk. Sonrasında yakaladığımız hızlı bir atak vardı. Oyuncularım bireysel kullanmak istedi bunu ve bize pahalıya patladı. Pasla kullansak belki oyun 2-1 olacaktı. Sonrasında Fenerbahçe 2 gol buldu ve oyun üstünlüğü Fenerbahçe’ye geçti. Maçı kaybettik ancak Kasımpaşa’nın her zaman hedefi olacaktır. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum” sözcüklerini kaydetti.

Kemal Özdeş'ten Şener yorumu

Kemal Özdeş, Şener'in attığı golün dışarı çıkması halinde Türkiye'nin gündemine oturacağını belirterek, "Şener’in golüyle ilgili şunu söylüyorum, kimse Şener’i bu durumdan dolayı eleştirmez ama Şener topu taca ya da auta atsa, herkes bunu konuşacaktı. Gelişmiş futbol ülkelerinde gol olacak pozisyonlarda bunlar yapılıyor. Bizde kazanmak için her şey mubah. Fenerbahçe böyle bir durumun ardından da bizi yenebilecek güçte bir takım. Başarılar diliyorum Fenerbahçe’ye" diye konuştu.

Hakemin hatası yoktu

Kemal Özdeş, maçın hakeminin oyunu dürüstçe yönettiğini söyleyerek, "İlk yarıda sayı olarak eksik kadroyla mücadele ettik. Ligin en genç takımıyız ve oynayıp hata yaparak öğrenecek bir oyuncu grubum var. Bunun zorluklarını yaşadık. Şu anda bulunduğumuz konum istediğimiz yer değil. Bugün karşımızda ülkenin en ciddi takımlarından birisi vardı. Bugün 64. dakikaya kadarki oyun bizim için iyi bir görüntüydü” şeklinde konuştu. Maçın hakemleriyle ilgili soruyu da yanıtlayan tecrübeli teknik adam, “3. gol yan hakemin pozisyonu. Cüneyt hocanın sonuca etki ettiğini düşünmüyorum. Sadece o pozisyonda düdük çalıp oyunu durdursa, kimse neden durdurdu demezdi. Kenardan söyleyebileceğim, hakemin bu maça olumsuz etki ettiğini düşünmediğimdir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.