banner388

Karadeniz ekibinde Yılmaz Vural sesleri

TFF 1. Ligde mücadele eden Giresunspor deneyimli hoca Yılmaz Vural ile görüşüyor.

Karadeniz ekibinde Yılmaz Vural sesleri

TFF 1. Ligde mücadele eden Giresunspor deneyimli hoca Yılmaz Vural ile görüşüyor.

06 Şubat 2018 Salı 19:25
Karadeniz ekibinde Yılmaz Vural sesleri

Süper Lig ve alt kümede en çok takım yöneten teknik adam olan Yılmaz Vural’ın onlarca takımın Süper Lige çıkmasında büyük rol oynamıştı. Deneyimli teknik adamın Giresunspor ile görüştüğü iddia edildi.

Bu bağlamda sosyal medya ve bazı yayın kuruluşlarında `Giresunspor Yılmaz Vural ile anlaştı` haberlerine değinen Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, şu an için bir anlaşma olmadığını kaydetti.

Yılmaz Vural ile bir defa telefonda görüştüğünü belirten Bozbağ, “Yılmaz Vural ile Giresunspor arasında şu an kesinlikle bir anlaşma yok. Ben Ankara’dayım ve yarınki maç için gece İstanbul’a geçeceğim. Yılmaz Vural da Almanya’da ve ben kendisiyle sadece bir telefon görüşmesi yaptım. Bu görüşmede de maddi açıdan biraz uçurum olduğu gözüküyor ama kendisiyle yarın İstanbul’da bir araya gelmeyi düşünüyoruz. O görüşmeden sonra her şey netleşir. Şu anda yazıldığı gibi bir anlaşma söz konusu değil. Maddi sorunu halledersek Yılmaz hoca Giresun’a hizmet etmeyi istiyor. İnşallah takımımızın için hayırlısı neyse Allah bize onu yapmayı nasip eder” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.